- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt mukemmelmüptelası oldum rahmetli şaheser birakmış baya bi
Gunaydin admirim. Hanim, annesi, iki cocuk ve iki kopekle 8 saatlik yola cikacam bir kac saat icinde. Ben bir kere mola verip giden adamim. Bunlar kirk kere durmak isteyecek. Cisim geldi, karnim acikti vs. Ustelik onumuzdeki hafta sonu bir de 3000 km gidecem ayni kadroyla. Ha bir de bi sezon ucuncu kez mac kaciricam. Cok gerginimGünaydın arkadaşlar. Keyifler nasıl?
insaAllah sizin keyifler yerindedir.kötüGünaydın arkadaşlar. Keyifler nasıl?
İdare ediyoruz rengim mola vermek iyidir riske atma aileni ve kendini.Gunaydin admirim. Hanim, annesi, iki cocuk ve iki kopekle 8 saatlik yola cikacam bir kac saat icinde. Ben bir kere mola verip giden adamim. Bunlar kirk kere durmak isteyecek. Cisim geldi, karnim acikti vs. Ustelik onumuzdeki hafta sonu bir de 3000 km gidecem ayni kadroyla. Ha bir de bi sezon ucuncu kez mac kaciricam. Cok gerginiminsaAllah sizin keyifler yerindedir.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sebep
3000 km nereye gideceksin renktaş?Gunaydin admirim. Hanim, annesi, iki cocuk ve iki kopekle 8 saatlik yola cikacam bir kac saat icinde. Ben bir kere mola verip giden adamim. Bunlar kirk kere durmak isteyecek. Cisim geldi, karnim acikti vs. Ustelik onumuzdeki hafta sonu bir de 3000 km gidecem ayni kadroyla. Ha bir de bi sezon ucuncu kez mac kaciricam. Cok gerginiminsaAllah sizin keyifler yerindedir.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
para yok pul yokİdare ediyoruz rengim mola vermek iyidir riske atma aileni ve kendini.
sebep
noldu harçlığını erken mi tükettinpara yok pul yok
gs kötü transfer yok
çalışıyoruz hocam borç varnoldu harçlığını erken mi tükettin
neyle ödüyorsun borcunuçalışıyoruz hocam borç var
admin kendine gelneyle ödüyorsun borcunu
sen nasilsin abi pek yazmiyorsun eskisi gibiGünaydın arkadaşlar. Keyifler nasıl?
3000 km nereye gideceksin renktaş?
İdare ediyoruz şükür. Yazıyorum ama her konuya yazamıyorum, raporlara falan bakıyorum konuları takip etmekle bırakıyorum sadece, fazla yoğunum.sen nasilsin abi pek yazmiyorsun eskisi gibi
sana mı soracam ibinadmin kendine gel
Emrah amcana karsi saygida kusur etmeyelimadmin kendine gel