Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuma sabah 8de subeye gelen kargomu getirmedi hala ptt geri gitmesin diye dua ediyorum. Beterin beteri var rentas

Ptt'ye sokayım. Bir satıcı neden bunlarla çalışır ki?
Cuma gününden beri Adana'da kargo, yerinden kıpırdamadı.
İstediği kadar açıklama yapsınlar bu haber asla etkisini kaybetmeyecek. Yalan haber iki üç gün kin ve nefret içeren ifadelerle paylaşılacak. Zamanında sözcü gazetesi de bir 9 Kasım sabahı "Anıtkabir komutanlığı 10 Kasım'da Anıtkabir'den canlı yayını yasakladı" haberini servis ettiler. Bir saat sonra haberi çektiler. Artık çok geçti. Tüm internette yayılmış Twitter'da TT olmuştu. Anıtkabir komutanlığı yalanlaması, haberi yapanlar haberi silmesi hiçbir anlam ifade etmedi. Öfkeli ve hemen atlayan muhalif haberi tüm Türkiye'ye yaymış günlerce konuşulmasına sebep olmuştu.
Ptt kargo şubesinde 3-4 gün bekliyor kargo öyle dağıtıma çıkıyor. Bazen de dağıtıma çıktı diye sms geliyor, sonra akşam teslim edilemedi diye sms geliyor. Şubeye gidiyoruz teslim almak için, sizin kargo daha dağıtıma çıkmadıki, smslerde hata olabiliyor cevabı alıyoruz![]()
Anneme hediye gönderdim doğum gününden 20 gün önce alıp, kargom Bodruma ulaştı görünüyor , 13 gün sonra kadının eline geçti. Aradım, dedim hayırdır tatil mi yaptırdınız bizim kargoya anlamadılar. Ulan kargo merkezi evin arası 3-5 km, 13 gün beklemek nedirPTT çok leş gerçekten ya.
3-4 sene önce ben buradan ekspres paket ile dayıma araba parçası yollamıştım. Internette takip etme sekmesinde Adana daki şube ye vardığı gözüküyordu ama paket direkt Adana daki şubeden geri yollanmış Almanya ya. Yani adamlar paketi adrese teslim etmek için yola dahi çıkmamışlar, direkt geldiği gibi geri postalamış yavşaklar. Isim adres falan herşey doğru olmasına rağmen. Çok pis sövmüştüm.
sent via GSC
Gece gece şu video ya denk geldim.
Var ya Allah sizin bin belanızı versin hırvat hıyarı Tudor ve hain Dursun.
sent via GSC
Kalbini kırmak istemiyorum Can saçmasapan konuşma.10 noyu fasliya verince nasil da tutuşarak tatilinden donmustu takim idmanlara eleme maclarina baslamisken eheheh
Günoooooo
Vasfi neden eskisi gibi insanı derinden etkileyen twitler atmıyorsun?
Kapalı çünkü orası