- 12 Ocak 2013
- 50.695
- 59.994
- 4.323
dj jale miCilekFM-DJ_JaLe
zurhan tarafından:isim neden gösterilerek banlanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dj jale miCilekFM-DJ_JaLe
bu kadar eski bir üyeyi bulabildiğine göre senin yan çarın olmalıCilekFM-DJ_JaLe
@GSC_SM yan charımdırbu kadar eski bir üyeyi bulabildiğine göre senin yan çarın olmalı![]()
o çardan selam göndermeden inanmayız@GSC_SM yan charımdır
renktas tablet kılıfı uzmanlıgı meslek mi hobi mi?Oyun var mı yav güzel ? Yeni çıkanlardan.
o çardan selam göndermeden inanmayız
saygılar hocam hürmetler iyi akşamlar
Hobi diyebiliriz sanırım.renktas tablet kılıfı uzmanlıgı meslek mi hobi mi?
kılıfına uydurmak zor istir renktas. allah muvaffak etsin.Hobi diyebiliriz sanırım.
Özel bir kılıf isteyebilir miyim senden?Hobi diyebiliriz sanırım.

Özel hizmetimiz yok ne yazık ki.Özel bir kılıf isteyebilir miyim senden?![]()
sana sevdiğin bir oyunun herhangi bir karakterini gönderirdim halbukiÖzel hizmetimiz yok ne yazık ki.
Anlamadım kisana sevdiğin bir oyunun herhangi bir karakterini gönderirdim halbuki![]()
kılıfa karşılık sevdiğin bir oyunun sevdiğin bir karakterinin figürünü gönderirim diyom abiAnlamadım ki
Baya da düşündüm ha.
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kılıf orjinal al geç yav yok artık o eski kılıklardan zaten yan sanayi olanlar da çok adi. O değil geçen seneydi sanırım tablet alacak oldum biraz inceledim falan da doğru düzgün tablet yoktu Türkiye'de bilindik iki üç markanın 3-5 modeli dışında. Çoğu firma getirmemiş.kılıfa karşılık sevdiğin bir oyunun sevdiğin bir karakterinin figürünü gönderirim diyom abi
ya ben özel üretiyosan diye dedim arkadaşa hediye alcaktım kılıfta p***s resmi olmalı mutlaka. Kabartılı da olabilirHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kılıf orjinal al geç yav yok artık o eski kılıklardan zaten olanlar da çok adi. O değil geçen seneydi sanırım tablet alacak oldum biraz inceledim falan da doğru düzgün tablet yoktu Türkiye'de bilindik iki üç markanın 3-5 modeli dışında. Çoğu firma getirmemiş.