- 24 Mayıs 2009
- 17.301
- 20.277
- 2.643
Bursa İnegölde hiç görünmedi olum bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reykjavik bildiğin şehirlerden değil inan, Levent Abi daha iyi bilir de dünyadaki en temiz havaya sahip şehirlerden birisehir merkezinde bu sekil gorunmesi mumkun degil yav
hava kirliliginden degil ışıklardan gorunmez. reykjavik'de bulundum ben de. gencken baya kosturduk bu kuzey ısıklarını gorucez diye.Reykjavik bildiğin şehirlerden değil inan, Levent Abi daha iyi bilir de dünyadaki en temiz havaya sahip şehirlerden biri
O kadar ışık var mı ki? Nüfus o kadar azken hem de?hava kirliliginden degil ışıklardan gorunmez. reykjavik'de bulundum ben de. gencken baya kosturduk bu kuzey ısıklarını gorucez diye.
denk geliyor muydu sık sıkgencken baya kosturduk bu kuzey ısıklarını gorucez diye.
uygun mevsimde haftada bir iki kere denk geliyordu ama fotograflardaki gibi etkileyci bir goruntu bulmak cok zor yerlesim yerlerine yakın yerlerde. en son tromsoden gemiyle denize acıldık da oyle gorduk.denk geliyor muydu sık sık
Parlat girmeden Sayın Ersoykafam fransızmış kafam girsin bu zihniyettekilere
Yeğenime kel mi demek istiyorsun he?Parlat girmeden Sayın Ersoy