- 23 Ocak 2019
- 24.776
- 32.399
- 2.233
Marka ve modeli nedirBi tane 760 liralık buldum nette o işe yaramıyo mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marka ve modeli nedirBi tane 760 liralık buldum nette o işe yaramıyo mu?
SnopyMarka ve modeli nedir![]()
Modeli ne onun acaba, Snopy'nin bir tane 900° modeli var o da 3000₺ civarındaydı doğru hatırlıyorsam
Snopy V18 diye geçiyo.Ben Pes falan oynarken tanesi 15 lira falanken 5-6 tane oyun kolu almıştım kaliteliydi ve hatta şu an da çalışıyo..Modeli ne onun acaba, Snopy'nin bir tane 900° modeli var o da 3000₺ civarındaydı doğru hatırlıyorsamSnopy için de o para verilmez zaten
Akşam mekana uçalımÜnsal bu, forumu bırakıp kendini buna verdi.
180° bu galiba. Elimde kalır bu benim. Yıllar önce bunun daha eski bir versiyonu vardı elimde, içi dışına çıkmıştıSnopy V18 diye geçiyo.Ben Pes falan oynarken tanesi 15 lira falanken 5-6 tane oyun kolu almıştım kaliteliydi ve hatta şu an da çalışıyo..
Ben de o kadar para vermem de şöyle arada 1 net kafeye gidince oynamak daha mantıklı gibi..180° bu galiba. Elimde kalır bu benim. Yıllar önce bunun daha eski bir versiyonu vardı elimde, içi dışına çıkmıştıBunun yerine gamepad kullanmak daha eğlenceli olur zaten. ETS, City Car Driving gibi sim oynanacaksa 900° şart
![]()
Internet Cafe, PS Cafe gibi artık SimRace, E-Spor Cafe var. Oralarda tam donanımlı, yarış koltuklu falan sistemlerde bu oyuncakları deneyimleyebiliyorsun. Hiç gitmedim ama bayağı güzel görünüyordu. Bakarsın belkiBen de o kadar para vermem de şöyle arada 1 net kafeye gidince oynamak daha mantıklı gibi..
Bizim burda normal Pes salonları bile azInternet Cafe, PS Cafe gibi artık SimRace, E-Spor Cafe var. Oralarda tam donanımlı, yarış koltuklu falan sistemlerde bu oyuncakları deneyimleyebiliyorsun. Hiç gitmedim ama bayağı güzel görünüyordu. Bakarsın belki![]()
En güzeli, kim bilir ne kadardır saati zatenBizim burda normal Pes salonları bile azBizim 2-3 ayda 1 takıldığımız 1 net kafe var onda da Pes-Fifa falan atarız
Böyle tarz şeyleri de severim de öyle aman aman olmasına da gerek yok..
Biz en iyisi Steam'den Cs falan kovalayalımEn güzeli, kim bilir ne kadardır saati zaten![]()
Bende vardı yeğenime hediye etmiştim .Zamanında Driving Force GT almadım akılsızlık edip, 150-200 civarına satılıyordu Vatan'da. Şimdi en kötü 900° direksiyon 3000₺
Bende vardı yeğenime hediye etmiştim .
Bin pişmanım keşke vermeseydim nefret ediyorum yeğenimden
Hiç şaşmaz ya Samsun ya da memleketim Adana'da olur böyle şeyler.
Yazarım akşam kardoAkşam mekana uçalım![]()