- 23 Ocak 2019
- 24.757
- 32.379
- 2.233
İnşallahİnşallah ekonomimiz iyi olur eskisi gibi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahİnşallah ekonomimiz iyi olur eskisi gibi..
ne yazdın ahbert
memlekete mi geldin lanGSC Efsanesi Hayri Cund'un selami var !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yok Anayasa diyor.Puhaha reis aday olmazsa baya gulerim ha. S.Demirtas mi demisti ilk?
Ne anayasasi kardesim anayasa mi kaldi. Aday olmaya hakki yok falan uzerinden magduriyet olusturmaya gerek yok adami hakkini vererek en begendigi en guvendigi yere sandiga gomecegiz. Baska turlusu zamaninda yapilan darbeler gibi doner dolasir 20 sene sonra bela olur. Toplumsal kazanim icin adil sekilde alasagi etmek sart.Yok Anayasa diyor.
Salla açık forummuşNe anayasasi kardesim anayasa mi kaldi. Aday olmaya hakki yok falan uzerinden magduriyet olusturmaya gerek yok adami hakkini vererek en begendigi en guvendigi yere sandiga gomecegiz. Baska turlusu zamaninda yapilan darbeler gibi doner dolasir 20 sene sonra bela olur. Toplumsal kazanim icin adil sekilde alasagi etmek sart.
M.Aksener yuzde yuz hakli hicbir yere oyle kacip gitmemeli erkek gibi aday olsun delikanli gibi kapissin hele bir. Yusuf yusuf olmus.
Yazdım yukarı uzun uzun
Farkındayım da, denemezsem acayip içimde kalacak.
lan adamı melankolik yapmayin. iyi idare edebilirse hem gururunu oksatır hem kızı elde edersin. cok keyifli olur. biraz mental yogunlukla cözülebilecek işler.
Burası seviyeli sohbet odası. Liboş kardeşlerin odasına geç
Lan beni mıhlamışlar o konudan arkamdan konuşma adi herif
Lan beni mıhlamışlar o konudan arkamdan konuşma adi herif