Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakanı çıkar göçmenleri istihdama kazandirmaliyiz der. Diğeri çıkar yok onlar elit kesim der. paragöz patronlar ucuz işçi diye inim inim inler. İstediğin kadar kontrol altında tutabilirim diye kendine güvenir sen, masum Türk'ün kanı kendi topraklarinda ciğeri beş para etmezler yuzunden akar. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin.

Görüntüler çok kötü. Allah rahmet eylesin hayatını kaybedenlere

:((((((((((((((((((

Daha net görüntü gördüm. Çanta bırakılmış. Bankta oturumların zaten kurtulma şansı yok gibi. Hakkında bilinclenmesi lazım artık. Şüpheli çanta vb bırakılan yerlere asla ve asla guvenilmemeli.

Daha net görüntü gördüm. Çanta bırakılmış. Bankta oturumların zaten kurtulma şansı yok gibi. Hakkında bilinclenmesi lazım artık. Şüpheli çanta vb bırakılan yerlere asla ve asla guvenilmemeli.
.Bunu insanların kendi halinde cozme ihtimali cok az bence. Istiklal caddesi gibi yoğun topluluk olan bir yerde sürekli güvenlik kameraları olmalı keza muhtemelen de vardır.
Dijital bu kadar gelişmisken emniyetin elinde bu kadar dijital ve yazılım gücü varken bu işi ciddiye alması gereken kurum belli.

Allah kahretsin sizi.Yeter artık bu ülke insanının çektikleri.İnşallah daha fazla kayıp olmaz.Off off

Suriye'ye kaçalım.

Ankara'nın göbeğinde, en kalabalık yerinde 2 kere yaptılar bunu.Biz ne zaman nefes alacağız bilmiyorum inanılmaz moralim çöktü. Allah yaralılara şifa, ölenlerin ailesine sabır versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt