- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.229
- 5.998
Aradim numaralarını yanlis girmişlerdir demiş kilitleyebilirsiniz
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradim numaralarını yanlis girmişlerdir demiş kilitleyebilirsiniz
Giresun macindan once degistim herif gol attiavatarı değiş
Böyle 1 dolmuşta olduğunuzu 1 düşünün yav@Aras Şimşek @Arda Kerim @Emrah Duvar @Emre Zeytinli @Onur Üründül @Oral Sever @Özgüç Türkalp @Sedat Yıldız @Umut Şimşek

Evet sence nasıl olurdu kanks yavBöyle bir dolmuşta etiketlediğin ekip hep birlikte mi olacağız![]()
Böyle 1 dolmuşta olduğunuzu 1 düşünün yav@Aras Şimşek @Arda Kerim @Emrah Duvar @Emre Zeytinli @Onur Üründül @Oral Sever @Özgüç Türkalp @Sedat Yıldız @Umut Şimşek
Bizim bültende olmayan 1 maç reis 1 tahminim yok bu maçla ilgili ama Trabzonspor maçında Trabzonspor İy Gol 0,5 Üst oynayabilirsin veya Kg Var..Bu maçta kg olur mu reis
![]()
Santa Lucia Cotzumalguapa vs Xinabajul Live Scores | LiveScore
Get the latest Santa Lucia Cotzumalguapa vs Xinabajul live score in the Liga Nacional: Clausura from LiveScore.com.www.livescore.com
Yigit bu elestiriyi hangi hafta yapmıştın?Aradim numaralarını yanlis girmişlerdir demiş kilitleyebilirsiniz
Gençler telefona Gedik yatırımdan mesaj geldi onay şifresi geldi 2 kez. Benim böyle bir talebim olmadı ne yapmalıyım?Ekli dosyayı görüntüle 190301
x.com
twitter.com
kavgayi dinlemek isteyenler 2:17:45 'te başlıyor
edit: bu msj farklı topicdeydi yaw genel sohbete taşınmış