Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
yıllarca top diye çağrıldım diyo çocuk, bundan sonra meşin yuvarlaksın kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıllarca top diye çağrıldım diyo çocuk, bundan sonra meşin yuvarlaksın kardeşim
ewt üzerinde de gs forması varyıllarca top diye çağrıldım diyo çocuk, bundan sonra meşin yuvarlaksın kardeşim
![]()
top class diyelimewt üzerinde de gs forması var
yani gsliler??
konyada lgbti+ haklarını savunacağız üstatKonyamizin gülü derken nekadar doğru konuştuğumu tekrar gösteren bir post olmuş hemsoid! Gül gibi adamsın![]()
tekrar 13 e alnetim çok yavaştı modemin kanalını 13ten 11e aldım (niye bilmiyorum ama) şimdi düzeldi
konyada lgbti+ haklarını savunacağız üstat
konya günden güne devrimci bir halka kavuşuyor
iyi ama şimdi kanal değişinde 5 dk falan net gelmedi şimdi bozarım yine böyle iyi sağoltekrar 13 e al
ayağıma değil de kafama değecek gibiAyağına taş değmesin güzel insan
ben yapmadım keramettin yaptıBak berkay sana son kere yazıyorum bir kere daha yazmayacağım muhtemelen foruma da son kez girişim bu.Mod olduktan sonra derslerim yoğunlaştığı için bıraktım sonra da geceleri oturduğum için foruma giriyordum yine ama sonuçta modluk belli sorumluluklar gerektiriyor ve ben onu yapamayacağımı dusundum yani istesem mod olarak kalırdım bunu adminlere sor.GSE olmak falan açıksası umrumda değil.Rutbe falan şeyimde değil inan ki forum burası sana herhangi bir statu yada para vermez.Sana şaka yollu takılıyordum ama hata etmişim özur dilerim.Hadi kendine iyi bak.
ben yapmadım keramettin yaptı
şaka yapmıştım canım kardeşim alındıysan özür dilerimRutbeden bahsetmedim dikkat edersen.Hani yazmışsın ya mod oldu sonra gse oldu diye bende diyorum ki rutbe benim için önemli değil o yuzden o konu ile alakalı bir lafım yok zaten.
bu gercek mı
evet başka konuşmaları da vardı. Ekşide buldum.bu gercek mı
dostum gitmeBak berkay sana son kere yazıyorum bir kere daha yazmayacağım muhtemelen foruma da son kez girişim bu.Mod olduktan sonra derslerim yoğunlaştığı için bıraktım sonra da geceleri oturduğum için foruma giriyordum yine ama sonuçta modluk belli sorumluluklar gerektiriyor ve ben onu yapamayacağımı dusundum yani istesem mod olarak kalırdım bunu adminlere sor.GSE olmak falan açıksası umrumda değil.Rutbe falan şeyimde değil inan ki forum burası sana herhangi bir statu yada para vermez.Sana şaka yollu takılıyordum ama hata etmişim özur dilerim.Hadi kendine iyi bak.