- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sağdan soldan çok insan geldi. Artı olarak Suri boylar geldi.Ne değişti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağdan soldan çok insan geldi. Artı olarak Suri boylar geldi.Ne değişti?
kank senin oralar genelde doğudan gelen vatandaşlarımızın ugrak noktalarından sanırım Buca mıydı senin mekanSağdan soldan çok insan geldi. Artı olarak Suri boylar geldi.
Sağdan soldan çok insan geldi. Artı olarak Suri boylar geldi.
Evet buca merkez ayık olsun herkes.kank senin oralar genelde doğudan gelen vatandaşlarımızın ugrak noktalarından sanırım Buca mıydı senin mekan
Emin ol ayak uyduramayan sonradan gelen bazı kesimler de onlar kadar bozuyor
neyse ağzımı bozmayacağım onlar için
karıya geldim la ben oraya.Evet buca merkez ayık olsun herkes.
selamın aleykum
kaçta yatıyoruz murat reis, bugün niyeyse halen pcdeyim bu saatlerde yatakta telefondan the oz izliyor olurduma.s
ben de hiç uyumadım reis
gidiciyim ama
Neresine? Paralı gacı mı yoksa sen mi avladın?karıya geldim la ben oraya.
vallahi 7 gibi yatarım herhaldekaçta yatıyoruz murat reis, bugün niyeyse halen pcdeyim bu saatlerde yatakta telefondan the oz izliyor olurdum
Bence normalvallahi 7 gibi yatarım herhalde
yalnız nasıl normal bir şey gibi bahsediyoruz
işte sorun oradaBence normal
paralı gacıyla işim olmaz.Neresine? Paralı gacı mı yoksa sen mi avladın?
Bu alkol olan ''Cin'' içinde hydroxychloroquine vardı galiba.vallahi 7 gibi yatarım herhalde
yalnız nasıl normal bir şey gibi bahsediyoruz
Bu alkol olan ''Cin'' içinde hydroxychloroquine vardı galiba.
heh şimdi manevi olarak kendini avutacak bi şey buldun abi corona için içiyorum falan da dersin şimdi!Bu alkol olan ''Cin'' içinde hydroxychloroquine vardı galiba.

ben de ne kadar uykusuzsam artık anlamadım olayıheh şimdi manevi olarak kendini avutacak bi şey buldun abi corona için içiyorum falan da dersin şimdi!
YUHHHH
![]()

Bu ilacı araştırırken okumuştum. Amerikada mı ne millet bunun stoklamıştı deli gibi diye.
o nerden çıktı şimdi
vallah bilmiyorum var mı yok mu