- 1 Ağustos 2014
- 63.825
- 75.022
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil chat yapacagiz abi ve nerden @Mehmet EroğluMuazzam bir koku sardı etrafı, biri pişi gibi bir şey yapıyor.
Şu an yaptığımız şeyi kastetti %99. 22 mayıs da bu iş biter gibisinden bir mesaj atmışsın ya ben kovid sonrası bir süre olmam demiştim ona istinaden yazmış.Nasil chat yapacagiz abi ve nerden @Mehmet Eroğlu
yemek konuşası gelmiş baby'ninŞu an yaptığımız şeyi kastetti %99. 22 mayıs da bu iş biter gibisinden bir mesaj atmışsın ya ben kovid sonrası bir süre olmam demiştim ona istinaden yazmış.

Bilyoruz herhalde ne denmek istediğini,ben öylesine şeyettimŞu an yaptığımız şeyi kastetti %99. 22 mayıs da bu iş biter gibisinden bir mesaj atmışsın ya ben kovid sonrası bir süre olmam demiştim ona istinaden yazmış.
Evt cözümü bendeKotu haber motoru bozmusum
ub.mesaji
abi inanır mısın ben deKotu haber motoru bozmusum
ub.mesaji
ne anlatıyon laHic erinmedim,engelledigim kisi sayisi 300u bulmus.ama sorun şu ki bunlarin 250 si foruma yazmiyo artik.demekki hepsi fenerliymis
abi inanır mısın ben de
Kotu haber motoru bozmusum
ub.mesaji
Vallaha bakne anlatıyon la
Bilyoruz herhalde ne denmek istediğini,ben öylesine şeyettim![]()
Simdi engelleri tek tek ac bakalım uye engellemek yasakVallaha bak
patates yiyeceğimCözüm: 1 cay kasıgı türk kahvesine limon damlatıp yutuyoruz
Cok zayifladi minnosum ya
Haslanmıs patateste iyi gelir ama benım dedıgım kesin cözümpatates yiyeceğim
Cogu yazmiyo zaten,bosverSimdi engelleri tek tek ac bakalım uye engellemek yasak
ben var mıyım hayatının içinde aşkoHic erinmedim,engelledigim kisi sayisi 300u bulmus.ama sorun şu ki bunlarin 250 si foruma yazmiyo artik.demekki hepsi fenerliymis