Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
yediğim dokundu galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yediğim dokundu galiba
allah razı olsun1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun !
Selamlar arkadaslar bu netflix 4 kisilik pakete tek basima uye olup 41 tl odemek istemiyorum paylasimli kullanim varmis baskasi aliyormus siz 10 tl verip kullaniyormussunuz bilgisi olan varmi guvenilirmidir acaba
Helmut Schön yok Üstat o yüzden katılamadım guardiola yerine olması gerek üstad-ı Azam’ın
Üstat ben sana ateşleyim ama ahlakını bozmayacaksan ben hayatta izlemem ama kollektif şeylere bayılıyorumSelamlar arkadaslar bu netflix 4 kisilik pakete tek basima uye olup 41 tl odemek istemiyorum paylasimli kullanim varmis baskasi aliyormus siz 10 tl verip kullaniyormussunuz bilgisi olan varmi guvenilirmidir acaba
Efsane hoca üstat dünya kupası Avrupa şampiyonlukları filan varO kim üstat?
bu son artık üstad senı mucahitlikten atıyoruz netflix falanda kullanıyosunÜstat ben sana ateşleyim ama ahlakını bozmayacaksan ben hayatta izlemem ama kollektif şeylere bayılıyorum
Onların ne işi var üstat??? Trucial Coast idiler ne oldu birden biz eski vilayetimizdeyiztürkiyenin libyada ne işi var tarzı bi şey demişlerdi o yüzdendir
bu son artık üstad senı mucahitlikten atıyoruz netflix falanda kullanıyosun
Bir ayar çekerler ona ölmüş kişilerin tcleri falan verirlerkendi trolleri boku yer öyle bi durumda