Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu çocuk istismarı değil Emrah.

18 yaşında ki sevgilisine kaçmış 16 yaşında kız, üstüne birde hamile kalmış, sonra çocuğu tutuklayıp içeri atmışlar üstüne de 10 sene ceza vermişler.

Çok olay var bu şekilde, bunu düzeltmeye çalışıyorlar.
16 yaşındaki benim için çocuktur. 10 sene versinler cezasını.

16 yaşındaki benim için çocuktur. 10 sene versinler cezasını.
Kız sevdiğine kaçmış, yaşını bekliyorlar nikah için, aile razı değil çünkü.

Diğeri de 18 yaşında o çocuk değil mi?

Çok çetrefilli konudur bu peşin konuşma.

Ayrıca benim annem de kayınvalidem de 18 ine gelmeden severek isteyerek evlenmişler.

Bizim babaların ikisini de tutuklamaları lazımdı o zaman.

Kız sevdiğine kaçmış, yaşını bekliyorlar nikah için, aile razı değil çünkü.

Diğeri de 18 yaşında o çocuk değil mi?

Çok çetrefilli konudur bu peşin konuşma.

Ayrıca benim annem de kayınvalidem de 18 ine gelmeden severek isteyerek evlenmişler.

Bizim babaların ikisini de tutuklamaları lazımdı o zaman.
Benim annem de ufak evlenmiş hiç tanımadan. Belki sonradan anlaştılar ama tanımadan. O yüzden ailelerine en azından reşit olarak bağımlı kalmadan olsun o iş. Böyle bir yasa ile çocuk evliliklerinin önünü alamazsın. 30-40 nda evlensinler denmiyor. 18 olup kanunen kendi kararlarını alabilecek yaşa erişsinler.

Mevzu çocuk istismarı değil Emrah.

18 yaşında ki sevgilisine kaçmış 16 yaşında kız, üstüne birde hamile kalmış, sonra çocuğu tutuklayıp içeri atmışlar üstüne de 10 sene ceza vermişler.

Çok olay var bu şekilde, bunu düzeltmeye çalışıyorlar.

he he kesin öyledir!! o yüzden yaş sınırını 13 e çekmişler!

Şuan buna sardım ülke neler alıyor merak içindeyim

akpli değilim ama terörist düşmanı sayın süleyman soylu osman öcalanın trt ekranlarına çıkmasına müdahele ettiği gibi bu konuya da engel olacaktır şüphesiz (y)
Buna ek olarak "fethullah gülen ve zekeriya öz milletin temel değeridir. zekeriya öz, halkın iktidarını getirmeye çalışıyor." da demiştir. Tam bir teröristsavardır kendisi görüldüğü üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt