- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aralar pek aktifsin reisDrogba'nın geldiği efsane nöbet
Transfer Nöbeti (Arşiv 11)
Kaynaksız duyumlara izin verilmeyecektir. Rahatsız olduğunuz kişilerle polemiğe girmek yerine raporlamayı tercih edin. Sansürlü, açık, imalı her türlü küfür yasaktır. Lütfen dikkat edelim.www.gscimbom.com
Karantina effect renktaşbu aralar pek aktifsin reis
180.sayfada KAP bildirimi geliyorDrogba'nın geldiği efsane nöbet
Transfer Nöbeti (Arşiv 11)
Kaynaksız duyumlara izin verilmeyecektir. Rahatsız olduğunuz kişilerle polemiğe girmek yerine raporlamayı tercih edin. Sansürlü, açık, imalı her türlü küfür yasaktır. Lütfen dikkat edelim.www.gscimbom.com

Geçmiş olsunFena deprem oldu ha İzmir'de.
3 saniye sürdü ama bi oouuv çektirdi![]()
Geçmiş olsun

Twitter a da yazmışlar hep depremle uyandık diyeKüçük bir deprem büyüklük olarak ama çok ilginçti ya. 4.3 olduğuna kimse inandıramaz
2 saniye sürdü ve sağlam koydu
Arkadaşla konuştum az önce yere düştüğünü söyledi![]()
uğultu olayı saçma bi hal almaya başladı yalnız daha evvel depremden önce ve deprem sırasında uğultu normaldir hep duyuluyor demiştim fakat
benim yaşadığım yerle manisanın alakası yok. öyle dizi izliyordum acayip rahatsız edici bi uğultu duydum. bi süre öyle devam etti bekledim bitincede twittera foruma falan baktım o an deprem olduğunu öğrendim.
çernobildi üstat bittiReyiz hangi dizi?
çernobildi üstat bitti
güzeldi reis. gerçi ilk 4 bölüm baya bunaldım ama final enfestiHarika. Beğendin mi?
güzeldi reis. gerçi ilk 4 bölüm baya bunaldım ama final enfesti
Avrupaya gidelim diyeceğimde onlarda balon çıktı coronaya karşı.