Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyfin nasil forum olu evi gibi tadim yok hic
Uzunca bir süre daha tadin olmayacak ne yazık ki Sergo'nun hocam dediği ve bilge insan olarak addettiği kişi bu işin en erken 2021 ocakta biteceğini hatta 2021 martına sarkabileceğini söyledi. Ek olarak bu virüs biyolojik silahmış.

Uzunca bir süre daha tadin olmayacak ne yazık ki Sergo'nun hocam dediği ve bilge insan olarak addettiği kişi bu işin en erken 2021 ocakta biteceğini hatta 2021 martına sarkabileceğini söyledi. Ek olarak bu virüs biyolojik silahmış.

:düdük:

Dunya genelinde 2021den önce bitmeyecek evet ama ulke genelinde hazirandan itibaren yaz aylari rahat gececek.ikinci dalga ekim gibi gelebilir dunyaya.ayrica ben sadece oguzhan hocayi takip etmiyorum

Kim bu alkolik ?

Karamazov kardeşleri okumaya başlayacağım yarın bakalım cidden övulen kadar var mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt