Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ilk değil rtas önceleri de paylaşmıştım bi foto konusu vardiSon dakika :Anarşinin başının fotoları ortaya çıktı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk değil rtas önceleri de paylaşmıştım bi foto konusu vardiSon dakika :Anarşinin başının fotoları ortaya çıktı...
Berberine çok mu sadıksın yoksa?iyi bir berber mi, neyse knk bakalim bi![]()
yani pek sayilmaz ama baska bi yerde tiras olunca main berberimin önünden gecmeye cekinirimBerberine çok mu sadıksın yoksa?
3 no yaptır. Laz müteahhitler gibi takıl kmkyani pek sayilmaz ama baska bi yerde tiras olunca main berberimin önünden gecmeye cekinirim
zaten 2 senedir orada tiras olmadim halen devam ediyo mu bilmiyorum![]()
abim de öyle der bana

AhahhaAkıllı ol sana başka bir süt içirmiyim.
O kadar götün varsa bir daha yemek muhabbeti yap bakayım seni nereye yolluyorum.
Sıkmıştı zaten.iyi oldu@Sergen Zeren keçbiş olsun baby
Ahahhaburda donen bu gırgır muhabbetin icinde bana sut iciyomusun sergen sorusunu kotu niyetle algilamadigim gibi o lafi da kotu niyetle yazmadim.üstelik burdakilerin algiladigi gibi de algilamadim.benim aklim surekli ayiba çalışmaz.burda hic bi ikili muhabbeti kotu tarafa cekip o ayip laflar var ya hani surekli dönen,' y .ye 'gibi ha iste ben bunlari hic kimseye demedim.ama sen gelip sakasina bile olsa y.ye dedin bana mesela, bazilari diye beni kastedip.ben hic bi zaman bi tartisma ortasinda olmadım.sadece eglencesine burdayim. Ayrica sampiyonluga giderken bilerek 3 ay 4 ay ceza alan bi insanim.koronavirus konusundan atilmsaydim beni konudan atin diyecektim.yani bana cokta komaz.su virus iskencesi biter ligler oynanirsa ihracımi isteyecegim zaten.benim forumdaki miladim doldu.kactir sert yorumlar yapiyosun,bos yere bana.gerek yok bunlara
Sana kizamam ben...abimsin,haklisindir kiziyosan
ilgini ceker diye mentionladimBeni menşınlamandaki amaç nedir Murhaps?
aranıza nifak sokmaya çalışanlar var baby tuzağa düşmeSana kizamam ben...abimsin,haklisindir kiziyosan![]()
O degilde ligler ercan tanerin dedigi gibi oynanir da sampiyonluk gelirse vazgeçemediğimiz yiyecekler,icecekler konusunda patlama yasarim benaranıza nifak sokmaya çalışanlar var baby tuzağa düşme
Arada fırtınalı donemlerimiz oluyo boyle,2 dk sert bi yel esiyo gordugun gibi.ama arkasi gunes kardesSergen ne adamsın yav![]()
o gün geldiğindeO degilde ligler ercan tanerin dedigi gibi oynanir da sampiyonluk gelirse vazgeçemediğimiz yiyecekler,icecekler konusunda patlama yasarim ben
Sana kizamam ben...abimsin,haklisindir kiziyosan![]()
Deme oyle,keramettin abiye sikayet ederim.tahrik etme beni eti puflan gurkan abi,yiyecekler hakkinda konusmak yasak banaSen kocaman duygusal bir eti pufsun Sergen