Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.259
- 2.168
ağzının tadını bilen 1 üyesade yapacaksan kanat, sebzeli sote yapacaksan but
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağzının tadını bilen 1 üyesade yapacaksan kanat, sebzeli sote yapacaksan but
Ben 25 milyon ateşlerim.kuralım konsorsiyumu @Murat Kara

MHP'li Yaşar Yıldırım, "CHP'nin asıl hedefi İstanbul'u yönetmek değil, tek adam rejimini devirip demokrasi getirmek. Bu da olur mu olur. Buna müsaade etmemek gerekir"
Video:
Sayfa Bulunamadı - Gözlem Gazetesi
www.gozlemgazetesi.com

ilgilenmiyorum.Gidip cips, kola, çerez alıyım @Sergen Zeren
Sayın Bakan gurbette yaşam nasıl memleket özlemi çekiyor musun? Biz alıştık burada sadece yazın tatillerde bayramda seyranda falan gitmek yetiyor memlekete.
Sayın Bakan gurbette yaşam nasıl memleket özlemi çekiyor musun? Biz alıştık burada sadece yazın tatillerde bayramda seyranda falan gitmek yetiyor memlekete.
oha lan bu saydıklarının hepsini herhalde 2 günde yemeyeceksin.1 pakket sucuk, 2-3 kilo tavuk kanat, 2-3 70lik, ekmek, domates, peynir, kavun, 10 yumurta,
Benim memlekette yapıp da burada yapamadığım bir şey yok. Hatta burada daha çok şey yapabiliyorum. Bir şeyler yapmaktan daha çok benim memlekette özlemim kısa bir süre bulunmak doğup büyüdüğün çocukluğunun geçtiği yerlerde biraz yürüyüp dolaştın mı eski günler aklına geliyor anılar hatıralar ve nostalji tabi bir süreliğine mutluluk veriyor. Yoksa sevdiklerinle birlikte oldun mu her yer güzel. İşin neredeyse orada yaşıyorsun. Vatanın her yeri cennet.memleketi ozluyorum ya, havali tufek hobbyim var burda atamiyorum.
Dag basinda evimiz var, oraya 1 pakket sucuk, 2-3 kilo tavuk kanat, 2-3 70lik, ekmek, domates, peynir, kavun, 10 yumurta,
havali tufek
goturdugum zaman, dunyalar benim oluyor
Brent düşmüyor.
Kirmizihalka -> overrated