Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Bakan gurbette yaşam nasıl memleket özlemi çekiyor musun? Biz alıştık burada sadece yazın tatillerde bayramda seyranda falan gitmek yetiyor memlekete.

memleketi ozluyorum ya, havali tufek hobbyim var burda atamiyorum.

Dag basinda evimiz var, oraya 1 pakket sucuk, 2-3 kilo tavuk kanat, 2-3 70lik, ekmek, domates, peynir, kavun, 10 yumurta,

havali tufek

goturdugum zaman, dunyalar benim oluyor

1 pakket sucuk, 2-3 kilo tavuk kanat, 2-3 70lik, ekmek, domates, peynir, kavun, 10 yumurta,
oha lan bu saydıklarının hepsini herhalde 2 günde yemeyeceksin.

havalı tüfeği nereye atıyorsun boşa mı yoksa bir hedef yapıyor musun? yaşadığın yerde yok mu ormanlık yerler ava çıksan ya da en iyisi mi paintball turnuvasına katıl sen.

memleketi ozluyorum ya, havali tufek hobbyim var burda atamiyorum.

Dag basinda evimiz var, oraya 1 pakket sucuk, 2-3 kilo tavuk kanat, 2-3 70lik, ekmek, domates, peynir, kavun, 10 yumurta,

havali tufek

goturdugum zaman, dunyalar benim oluyor
Benim memlekette yapıp da burada yapamadığım bir şey yok. Hatta burada daha çok şey yapabiliyorum. Bir şeyler yapmaktan daha çok benim memlekette özlemim kısa bir süre bulunmak doğup büyüdüğün çocukluğunun geçtiği yerlerde biraz yürüyüp dolaştın mı eski günler aklına geliyor anılar hatıralar ve nostalji tabi bir süreliğine mutluluk veriyor. Yoksa sevdiklerinle birlikte oldun mu her yer güzel. İşin neredeyse orada yaşıyorsun. Vatanın her yeri cennet.

Bu akşam saat 19:00'da Galatasaray'ın lig maçı olsa. Maçın başlamasına son 1 saat kala kadrolar açıklandıktan sonra Belhanda'yı ilk 11'de görünce içimizden küfür ede ede çayı ocağa koysak. Hakem ilk düdüğü çaldığında ekranın karşısına geçip kuru yemiş, fındık, fıstık ve çay keyfi ile birlikte maçı seyretsek. İlk golü attığımızda sevincimizi forumda yazarak kutlasak. Fatih Terim yine 1-0 önde götürdüğü maçın ilk oyuncu değişikliğini 80. dakikada Belhanda yerine Emre Akbaba'yı alarak yapsa. Ölüp ölüp dirildiğimiz, soğuk ecel terleri döktüğümüz maçta ligin 27. haftasında deplasmanda Rize'yi Falcao'nun tek golüyle 3 puanla geçip 1 maç eksiği olan Başakşehir ve Trabzonla aynı puana 53. puan gelsek.

Offff be ne rüya ama. Özlemişiz harbiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt