Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Binlerce ürüne daha ek vergi geldi

Resmi Gazete'de iki ayrı ithalat rejimi kararı ile 3 binin üzerinde ürün için ek gümrük vergisi getirildi.
Dünya'dan Hüseyin Gökçe'nin haberine göre, hafta sonu oyun konsollarıyla gündeme gelen ithalatta ek gümrük vergisinin kapsamı genişletildi. Resmi Gazete’de iki ayrı ithalat rejimi kararı ile 3 binin üzerinde ürünün için ek gümrük vergisi getirildi.
Tekstil, konfeksiyon, deri ayakkabı ve benzeri kategoride 2 bine yakın ürüne ek gümrük vergileri getirildi. Bu kategoride 30 ve 67. fasıllar arasındaki ürünlere yüzde 8 ile yüzde 50 arasında değişen oranlarda ilave gümrük vergileri uygulanacak.
32. fasıl ile 97. fasıllarda yer alan 1200 civarındaki sanayi ürünlerine ise yüzde 5.5 ile yüzde 40 arasında değişen oranda ilave gümrük vergisi getirildi.

EF-SLzsWsAEwMWV

@Hakan Duz Knk Sinem vardı ya, demin markete gittim biraz bakıştık sonra bu benim peşimden ayrılmadı sanki bana bir şey diyecekmiş gibi. Ben uzaklaştım hemen ondan, alışverişimi hemen yaptım çıktım. Onu daha fazla görmek istemedim çünkü kalbim sıkışıyor onu görünce :(

@Hakan Duz Knk Sinem vardı ya, demin markete gittim biraz bakıştık sonra bu benim peşimden ayrılmadı sanki bana bir şey diyecekmiş gibi. Ben uzaklaştım hemen ondan, alışverişimi hemen yaptım çıktım. Onu daha fazla görmek istemedim çünkü kalbim sıkışıyor onu görünce :(

tam firsat varken yine mi kacirdin yaw

Kızı seviyorum, kızın da bana boş olmadığını düşünüyorum bazen espri falan yapıyor sadece bana mı bilmiyorum tabi ama daha iyisini bulabilirim diye peşine gitmiyorum. Şu karantina dönemi iyice kafayı yedim o kesin.

Su daha iyi bulma seyleri birakalim, belki kiz senin hayat arkadasin olacak ilerde.

@Yasin Yıldırım

Ayni hataya dusme, bende ayni durumdaydim. Daha iyisine bulurum, ne gerek var, zaman cok falan dedim. sonra aradan 2-3 ay gecti, ben artik sozlendim dedi.

Darbeyi yiyince kiymettine sonradan anladim, hem tam benim istedigim tarzdandi.

Aklima sokim

@Yasin Yıldırım

Ayni hataya dusme, bende ayni durumdaydim. Daha iyisine bulurum, ne gerek var, zaman cok falan dedim. sonra aradan 2-3 ay gecti, ben artik sozlendim dedi.

Darbeyi yiyince kiymettine sonradan anladim, hem tam benim istedigim tarzdandi.

Aklima sokim
Abi şimdi çıkma teklifi etsem kabul eder mi, etti diyelim bu karantina ortamında nasıl beraber olacağız, onu da geçtim bu sene üniversiteye başlayacağım ayrı kalmak zorunda kalacağız. Her açıdan sıkıntı benim için. İmkansız aşk'a doğru gidiyor platonik ilişkim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt