Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Re za let derdim normal bir ülke için ama bize normal, standart.
Töve estf bu ne yav

Ağabey, gönül lisanım bugüne uymakta epey zorlanıyor; bu devire ait bedenim var, ruhum ise geçmişe hasret duyuyor. Hal böyle olunca, ben de durumlar biraz karışıyor ağabey.Sen direkt 40'lı yaşlarda doğmuş olabilir misin acaba Batu![]()
harikasın admin yapmaları lazım seni ivedilikleAğabey, gönül lisanım bugüne uymakta epey zorlanıyor; bu devire ait bedenim var, ruhum ise geçmişe hasret duyuyor. Hal böyle olunca, ben de durumlar biraz karışıyor ağabey.![]()
Üstat selamün aleyküm sanki bir ara hücum etmiş kavgaya çağırmıştım seni özür dilerim hakkını helal et hemşerim ki seni severdim bana atar yapmıştın ben de abartmıştımMasallah mac olmamasina ragmen forum cok islek
Sevdiğimiz bir abimizdir. Kendisiyle ilgili bir anım da var ama çok uzun sürer yazması.buz kırıldı yol açıldı sözüne sahip olan
lenin hakkındaki düşüncelerin
Fatih hocayı özlemişsin
liberal milliyetçi kimseyi sevmem üstatSevdiğimiz bir abimizdir. Kendisiyle ilgili bir anım da var ama çok uzun sürer yazması.
Donald J. Trump'la ilgili fikirlerin?
Ara sira
dizi onerirmisin ZuKrU, better call saul sarmadi