Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
eyvah diyelim o zamanüstadın bu ara 270 bin parası gelmıs bıyerden evlenmesıde tesadüf olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvah diyelim o zamanüstadın bu ara 270 bin parası gelmıs bıyerden evlenmesıde tesadüf olamaz
Acliktan,yillardir bisey yemedimuzaylı,seytan,hayalet,kuru kafa
satanist mı oldun sergenım
bee tv gibi bi şey mi abi
yok üstat bunu ilk defa gördüm ben fakat kullanan baya kişi varmışbee tv gibi bi şey mi abi
özelden yazabilir misin abi banayok üstat bunu ilk defa gördüm ben fakat kullanan baya kişi varmış

ayıp ediyosun lafı mı olur karşim tabiki hayırözelden yazabilir misin abi bana![]()
bu şarkı kaçıncı olmuştu rtaşçok güzel kanka bu ya. 1 şarkım daha var ama onu eurovisiona bekletiyorum onu da sevecegine eminim![]()
24points ile küme düşmüştük reisbu şarkı kaçıncı olmuştu rtaş
sırf popüler şarkı merakı yüzünden yazık olmuş24points ile küme düşmüştük reis
O halde bekleyelim bakalım kanka, müzik dinlemek; müthiş bir keyif benim için.çok güzel kanka bu ya. 1 şarkım daha var ama onu eurovisiona bekletiyorum onu da sevecegine eminim![]()
senin için yaşam tarzı kanka, ben arada dinlerim sen arada dinlemiyorsunO halde bekleyelim bakalım kanka, müzik dinlemek; müthiş bir keyif benim için.![]()
Müthiş bir tanımlama oldu benim için ahbabım, o kadar haklısın kisenin için yaşam tarzı kanka, ben arada dinlerim sen arada dinlemiyorsun![]()

Ben 1. Türkiye 2. İse KKTC diyorum ahbabımcvp Galler olmaliydi

Üstat forumda Turancı harekat birliği gün itibari ile güçlenmişken hareketlerimize dikkat edelim derimcvp Galler olmaliydi