- 10 Nisan 2013
- 58.735
- 41.943
- 3.943
Tekmeyi yemiş diyebilirizManita salmış wasfi
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekmeyi yemiş diyebilirizManita salmış wasfi
ub.mesaji
niyeUlan Berkay boş adam gördum de senin kadarı zor![]()
habire istanbul izmir sallanıyor
bir kere bile konyanın sallandığını görmedik
gavurluğu kendinizde bulun
hoşbulduk aslan parçası memleket sıkıntı daVay baba gündüz, Konyanın gülü.
Hosgelmişsen
hoşbulduk aslan parçası memleket sıkıntı da
inşeAllah birlik olup konyadan bu virüsü def edeceğiz
Uğur sana kırgın olmamam için asgari 30 olman gerekiyor lütfen ergen çıkmaManita salmış wasfi
ub.mesaji
Hıyara benzemişsin diyor.
üstat yaşlarla alıp veremediğin nedirUğur sana kırgın olmamam için asgari 30 olman gerekiyor lütfen ergen çıkma![]()
Ciddi mi? Bu o küçük ayaklarıyla yataktan tv seyrettikleri kız mı?Tekmeyi yemiş diyebiliriz
yaş 59 ustad keramettin seni oltaya almış yoklugumu fırsat bilipUğur sana kırgın olmamam için asgari 30 olman gerekiyor lütfen ergen çıkma![]()
üstat yaşlarla alıp veremediğin nedir
Bu ne @Vasfi VuralCiddi mi? Bu o küçük ayaklarıyla yataktan tv seyrettikleri kız mı?
Vasfinin ayağı 39 kızınki de 35 gibiydi o zaman anlamıştım vasfinin talebe olduğunu![]()
Estağfirullah da bir değişiklik var anlamadım bir garip olmuş ruhunu almışlar sanki
yaş 59 ustad keramettin seni oltaya almış yoklugumu fırsat bilip
hurmetler
Başlığına yazdığım şeye cevap verBen onu abi bilip fotolar attım onun için uçuruldum çok kötü bir şey 30 altı çıkması 59 olmasa da olur![]()
ayak fetişi mi var sende üstatCiddi mi? Bu o küçük ayaklarıyla yataktan tv seyrettikleri kız mı?
Vasfinin ayağı 39 kızınki de 35 gibiydi o zaman anlamıştım vasfinin talebe olduğunu![]()
Başlığına yazdığım şeye cevap ver
At bakayım neymişValla foto atmıştı
Yok ya ben sadece vasfiyi de büyük sanıyordum şok geçirmiştim minnak çoraplar görünce yani vasfinin terk edilmesi lise aşkı filan olur çok takmasın derimayak fetişi mi var sende üstat