Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda trollugu birakan kurda kusa yem olur.
Yapacak bir şey yok riski göze alacağım. B.ku biraz çıktı çünkü adımı da değiştirmem lazım, gerçek soyadıma çok yakın mazallah dışardan biri okur mokur gerek yok.

Yapacak bir şey yok riski göze alacağım. B.ku biraz çıktı çünkü adımı da değiştirmem lazım, gerçek soyadıma çok yakın çünkü mazallah dışardan biri okur mokur gerek yok.
hangimiz kafayi yemedik ki ustad ?

Tarzini takdir ediyorum ama ,iyice kirdin kafayi Davuta selamimi yollaman manyakligin zirvesi idi.

hangimiz kafayi yemedik ki ustad ?

Tarzini takdir ediyorum ama ,iyice kirdin kafayi Davuta selamimi yollaman manyakligin zirvesi idi.
:puhaha::puhaha:

Yav şimdi olay şu, ben çocukluk yaşamadım hiç hayatım boyunca travma yaşadım gülmek, şakalaşmak falan yoktur pek bende, forumda bu bastırılmışlıklar kendini alkol etkisiyle ifade ediyor zannımca, ek olarak son dönemdeki ekstra sapıtma halinin sebebi aşırı alkol. Öyle böyle değil ne yazdığımı ne yaptığımı kendimde bilmiyordum, sarhoşluk ertesi güne falan taşınıyordu o derece yani. Ama pişman değilim enteresan bir deneyim oldu.

Tasarım yapma işinden vs. anlayan var mı? Insta hesabımdaki avatarım için basit bir tasarım rica edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt