- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Üstat beni de sevmiyor yav smiley manyağı yaptı beni.üstadla araları bozuk zaten 1 gol de sen attın şimdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat beni de sevmiyor yav smiley manyağı yaptı beni.üstadla araları bozuk zaten 1 gol de sen attın şimdi![]()
Yapacak bir şey yok riski göze alacağım. B.ku biraz çıktı çünkü adımı da değiştirmem lazım, gerçek soyadıma çok yakın mazallah dışardan biri okur mokur gerek yok.Bu forumda trollugu birakan kurda kusa yem olur.
Yapacak bir şey yok riski göze alacağım. B.ku biraz çıktı çünkü adımı da değiştirmem lazım, gerçek soyadıma çok yakın çünkü mazallah dışardan biri okur mokur gerek yok.

hangimiz kafayi yemedik ki ustad ? adını Selami Görmezgil yapalım mıYapacak bir şey yok riski göze alacağım. B.ku biraz çıktı çünkü adımı da değiştirmem lazım, gerçek soyadıma çok yakın mazallah dışardan biri okur mokur gerek yok.
hangimiz kafayi yemedik ki ustad ?
Tarzini takdir ediyorum ama ,iyice kirdin kafayi Davuta selamimi yollaman manyakligin zirvesi idi.

Hayır.adını Selami Görmezgil yapalım mı
Bergay bu hafta elenecek inşallah @Yiğit KaragözMalum admir yuzunden surwiyi de biraktik yav
Bu ambargo kalkmali
ub.mesaji
YouTube yorumundaki gercek digildi umarımYapacak bir şey yok riski göze alacağım. B.ku biraz çıktı çünkü adımı da değiştirmem lazım, gerçek soyadıma çok yakın mazallah dışardan biri okur mokur gerek yok.

Duygu yüklü mesjaıma like vermemişsin ?hangimiz kafayi yemedik ki ustad ?
Tarzini takdir ediyorum ama ,iyice kirdin kafayi Davuta selamimi yollaman manyakligin zirvesi idi.
Ben daha sahur yapmadım. Kim ifşa olmuştwitterda ifşa muhabbeti var oruçlu olmayan biri bakabilir mi
bilmiyorum ki abi bi anda foto falan cıkacak diye de bakamıyorum oruçluyumBen daha sahur yapmadım. Kim ifşa olmuş
sent via GSC
bilmiyorum ki abi bi anda foto falan cıkacak diye de bakamıyorum oruçluyum
Baktım da birşey yok sanki, birileri çok pis milleti trollüyor sanırımbilmiyorum ki abi bi anda foto falan cıkacak diye de bakamıyorum oruçluyum
7.5 yıllık üyelikten ilk kez sıkılmaya başladım