Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
10k tl yeter1 milyon dolar için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10k tl yeter1 milyon dolar için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?
1 milyon dolar için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?

1 milyon dolar için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?
pc psden uzak duralım1 haftadır gözüm kızarık. Tam geçiyor derken yine başlıyor. Muhtemelen pc playstation derken toparlanamıyor. Tavsiyeleri alayım
Ben vereyim de forumu terk et o zaman üstat10k tl yeter
Arzulanan bir tavsiye olmadıpc psden uzak duralım
Günaydın Ünsal memleketi kurtarmaya hazır mısın? Sabah 8'de kalksaydın belki bir şeyler olabilirdipc psden uzak duralım
verBen vereyim de forumu terk et o zaman üstat
uykuna dikkat et1 haftadır gözüm kızarık. Tam geçiyor derken yine başlıyor. Muhtemelen pc playstation derken toparlanamıyor. Tavsiyeleri alayım
1 haftadır gözüm kızarık. Tam geçiyor derken yine başlıyor. Muhtemelen pc playstation derken toparlanamıyor. Tavsiyeleri alayım

İlla sıkılacağım yani. Neyse gözüm için değeruykuna dikkat et
pc den uzak dur üstat daha ne denir ki
Açık adresi dmden yazalım. Ps yanında pcyi de göndereyim yanda dursunPs'yi bana yolla biraz takılayım rahatlarsın![]()
yav komik değilsin üstat bi uza yaGünaydın Ünsal memleketi kurtarmaya hazır mısın? Sabah 8'de kalksaydın belki bir şeyler olabilirdi![]()
@Emrah Yıldırım @Danyal Artemis @Keramettin TANRIVERDİ sözünü kabul edin uçuracaksanız ibanını atsın bana
10k lirayı yolla bi daha foruma girmeyi bırak çevrimdışı bile girip okuyanı dünya alem düdüklesin@Emrah Yıldırım @Danyal Artemis @Keramettin TANRIVERDİ sözünü kabul edin uçuracaksanız ibanını atsın bana