Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yollayacağım seni uçurma garantisi alayım sen sözünde durmazsın ki ne takımdaşlık ne din iman bir şey yok sende zaten insan takımını parayla satar mı ama madem dedin yapalım bu işi. Yalnız Galatasarayı da bırakacaksın zaten öyle yazdın. Hiçbir Galatasaray platformunda da olma bir de fake hesaplarla geri gelme ipinden bulurlar ondan dönüş bekliyorum berkaycığım çözeceğim senin işini ;)
[/QUOTE]
10k lirayı yolla bi daha foruma girmeyi bırak çevrimdışı bile girip okuyanı dünya alem düdüklesin

Yollayacağım seni uçurma garantisi alayım sen sözünde durmazsın ki ne takımdaşlık ne din iman bir şey yok sende zaten insan takımını parayla satar mı ama madem dedin yapalım bu işi. Yalnız Galatasarayı da bırakacaksın zaten öyle yazdın. Hiçbir Galatasaray platformunda da olma bir de fake hesaplarla geri gelme ipinden bulurlar ondan dönüş bekliyorum berkaycığım çözeceğim senin işini ;)
[/QUOTE]
her şartına okeyim fişekle 10kyı gerekirse hesabın şifresini veririm sana takılırsın kafana göre

her şartına okeyim fişekle 10kyı gerekirse hesabın şifresini veririm sana takılırsın kafana göre
[/QUOTE]
Ne yapayım senin hesabı ortadan kaldırmaya çalışıyorum

Ben vereyim de forumu terk et o zaman üstat
@Emrah Yıldırım @Danyal Artemis @Keramettin TANRIVERDİ sözünü kabul edin uçuracaksanız ibanını atsın bana
10k lirayı yolla bi daha foruma girmeyi bırak çevrimdışı bile girip okuyanı dünya alem düdüklesin
[/QUOTE]
[/QUOTE]

haeeee

[/QUOTE]

haeeee
[/QUOTE]
Valla o başlattı ben de siz okeyseniz tamamım diyorum insan para için takımını arkadaşlarını satar mı?

Yollayacağım seni uçurma garantisi alayım sen sözünde durmazsın ki ne takımdaşlık ne din iman bir şey yok sende zaten insan takımını parayla satar mı ama madem dedin yapalım bu işi. Yalnız Galatasarayı da bırakacaksın zaten öyle yazdın. Hiçbir Galatasaray platformunda da olma bir de fake hesaplarla geri gelme ipinden bulurlar ondan dönüş bekliyorum berkaycığım çözeceğim senin işini

10.000i bize gönder biz banlarız onu daha garanti

Bir tavsiye talebi daha:

Ufak tefek ev işleri için güzel fiyatlı işe yarar bir matkap lazım. Var mıdır yönlendirme yapabilecek bir uzman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt