Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
o basit iş üstat sen sıkıntı etmeTamam sakin ol dönüş alayım hallederiz bankan ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o basit iş üstat sen sıkıntı etmeTamam sakin ol dönüş alayım hallederiz bankan ne?
anket açmasak mı üstad, hazirunun fikirlerini alalımValla o başlattı ben de siz okeyseniz tamamım diyorum insan para için takımını arkadaşlarını satar mı?
yok eftlik misin havalelik mi onu öğreneceğim zira ben türkiye finans, albaraka türk, ziraat katılım filan çalışıyorumo basit iş üstat sen sıkıntı etme
var üstat hepsi var sen onu dert etmeyok eftlik misin havalelik mi onu öğreneceğim zira ben türkiye finans, albaraka türk, ziraat katılım filan çalışıyorum
Mantıklı hainleri görürdükanket açmasak mı üstad, hazirunun fikirlerini alalım
anket manket karıştırmayalımanket açmasak mı üstad, hazirunun fikirlerini alalım
Helali hoş olsun admirim. Binlerce tllik oyunları mi esirgiycemİnsan tabi admirim oyunlar feda olsun der
üstad para cok mu gelıyorMantıklı hainleri görürdük
İşin piri oldu her hâlinden belli
Üstat her önüne gelene değil yav garanti verileceksen bir de berkay şimdi sonuçta mantıklı gibiydiüstad para cok mu gelıyor
Helali hoş olsun admirim. Binlerce tllik oyunları mi esirgiycem
mantıklı üstatÜstat her önüne gelene değil yav garanti verileceksen bir de berkay şimdi sonuçta mantıklı gibiydi
Fenerli değil mi beni kandırıyor peki ne işi var burada????berkay 10 bine fbyi birakiyorsa para niye emraha gidiyor biri izah edebilirmi
Sukru saracoglunun torunu olabılırFenerli değil mi beni kandırıyor peki ne işi var burada????
belki fiyat artaranket manket karıştırmayalım
fenerliymişsin zatenmantıklı üstat
o öyle olmaz şahısa göre olur bir de tavan fiyat 10 bin berkay top bir topbelki fiyat artar
şıklara bunları koyucaz
10 bine ban
kabul etmiyorum
20 bine ban
40 bine ban
üstat daha 3 dakka geçmeden yan çizmeye başladın hefenerliymişsin zaten![]()