Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Sana zaten güvenmiyorum üçünden de onay gelsin hallederiz heyecan yapma bu kadarüstat daha 3 dakka geçmeden yan çizmeye başladın he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana zaten güvenmiyorum üçünden de onay gelsin hallederiz heyecan yapma bu kadarüstat daha 3 dakka geçmeden yan çizmeye başladın he
süleyman soyluyu da etiketle o da onay versin üstat 3ü az olurSana zaten güvenmiyorum üçünden de onay gelsin hallederiz heyecan yapma bu kadar![]()
Yok 3 idare ediyor şu ansüleyman soyluyu da etiketle o da onay versin üstat 3ü az olur
Kardeşliğim dolu admirim. Bana tek bir faydası olmayan yancı kan emici kardeşimi besliyorum. Benimkisi gariban hesabı. Spiderman God of War 2k20 Battlefront2 İnjustice2 Batman Arkham knight gibi indirimden aldığım oyunlar varKardeşlik yapıp paylaşabilirsiniz ağırlık olmadın sana neler vardı
göt ister aslanım oBana yolla çocuğu gerçek hayattan banlatayım bir süre
üstad senden gelen 10 bin tlyi de berkay seni banlamamız kullanacakmışo öyle olmaz şahısa göre olur bir de tavan fiyat 10 bin berkay top bir top
İyi de birincisi ben satış yapmam ikincisi de berkay o parayı bulsa şey etseler kimselere vermezüstad senden gelen 10 bin tlyi de berkay seni banlamamız kullanacakmış
üstad senden gelen 10 bin tlyi de berkay seni banlamamız kullanacakmış
kaç paraya bırakırsınİyi de birincisi ben satış yapmam ikincisi de berkay o parayı bulsa şey etseler kimselere vermez
ustat banlatma fiyatini ogrenebilir misin
kaç paraya bırakırsın
beleşe bırakıyorsun o da iyiBedeli yok üstat
Sınav mınav diyordun bitti mi?
O ne demekbeleşe bırakıyorsun o da iyi![]()