- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.518
- 5.338
arkadaslar üstadın konuya gecelım yavastan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar nasil bankalar ustad.yok eftlik misin havalelik mi onu öğreneceğim zira ben türkiye finans, albaraka türk, ziraat katılım filan çalışıyorum
Teminat mektubunda iyidirler üstatBunlar nasil bankalar ustad.
İso adamı hasta etme.Olur üstat atın ibanı hem hayırlı işlerde kullanırsınız daha önce de demiştim hatırlarsanız
Bir tavsiye talebi daha:
Ufak tefek ev işleri için güzel fiyatlı işe yarar bir matkap lazım. Var mıdır yönlendirme yapabilecek bir uzman

Ne oldu yineİso adamı hasta etme.
Üye hesapları satılık değil.Ne oldu yine![]()
Satın almaktan bahsetmedim ki berkay Galatasaray’ı satarım defi ben de ayıp be dedim vereyim Galatasaray ile alakalı heryerden git dedim Emrah da espri yapmış anladığımÜye hesapları satılık değil.
Berkay bundan sonra peşinde olacak; tetikte kal.Satın almaktan bahsetmedim ki berkay Galatasaray’ı satarım defi ben de ayıp be dedim vereyim Galatasaray ile alakalı heryerden git dedim Emrah da espri yapmış anladığım![]()
Kabahatler kanunundan ceza yapıştırıp salmışlardır da o da saçma.inanılmaz yav her şeye gözaltı yapıyorlar
dünyanın en iyi taraftar grubu diyebiliriz siyah beyazlılar için
üstat beşiktaş taraftarının büyüklüğü konusunda hemfikiriz umarımNotts county mi