- 27 Ocak 2010
- 139.289
- 105.586
- 5.648
Günaydınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hanzo oğlu hanzo ayıhanzolar hanzosu alişan hariç hepsi darbeyi almıs gibi yapıyor
hanzo burada bile hanzo
eft saati gece 12den sonra mı yoksa sabah 8de mi başlıyor bi iş için lazım da
sağol renktas öğrendiğim iyi olduHavale geçer hesaba ama eft mesai saati dışında geçmez.
sağol renktas öğrendiğim iyi oldu
ben yatırmıcam rtas yüklü bir ödeme alacağım daBunun çareleri var tabi, istediğin saatte karşı hesaba o bankanın bankamatiği ile para yatırabilirsin çok acilse.
lolo salamanca icraatlere ne zaman başlıcakİki farklı banka üzerinden yapılan TL cinsi para transferine Elektronik Fon Transferi yani kısaca EFT denir. Bu para transferi farklı bankalar üzerinden yapıldığı için mutlak suretle onaylanması icap eder, bu nedenle mesai saatleri içerisinde yapılabilmektedir. @Berkay Saraçoğlu
Geçmişler olsun kardeşimŞifa yı kaptım herhalde vallahi. Tüm gün zombi gibi gezdim, midem bulandı ve uyuyup durdum.
Allahtan niyetliyken çıkarmadım bir kaç kere çok yaklaşsam da. Affedersiniz köpek gibi titriyorum şu an.
sent via GSC
Bu kadar mı cahilsin be eft yaparsın ama ilk iş gününün EFT taleplerine sıraya geçersin mesai başladıktan 5 dakka sonra en geç düşer hesaba normalde 15 dakikadır ama 2 dakikada da düşebilir EFT ayrı bankalar havale aynı banka hesapları arasında yapılan para transferlerine verilen addıreft saati gece 12den sonra mı yoksa sabah 8de mi başlıyor bi iş için lazım da
bi şey mi ima etmeye çalışıyorsun üstat anlamadımBu kadar mı cahilsin be eft yaparsın ama ilk iş gününün EFT taleplerine sıraya geçersin mesai başladıktan 5 dakka sonra en geç düşer hesaba normalde 15 dakikadır ama 2 dakikada da düşebilir EFT ayrı bankalar havale aynı bankalar arasında yapılan para transferlerine verilen addır