Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Sözleriniz, peşin hükümlerin rahatını kaçırmalı.
Abi sen hangi marka parfüm kullanıyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleriniz, peşin hükümlerin rahatını kaçırmalı.
chanel bleuSalgın azalıyor ve yaz geliyor.Bu vesileyle kaçak et kesimi için parfüm önerilerinizi bekliyorum.
ben de araştırmalardayım da elimde tom ford black orkid var bitince caroline herrera 212 veya terre d'hermes bu ikisine bakacamSen ne önerirsin hae Bedevi aşığı?
Onu çok övüyorlar.En sonunda alacağım zaten...chanel bleu
Berkay'in dediğini al geçBu arada şöyle bir şey de buldum. Zararlı olduğu da söyleniyor ama ter kokusunun yanı sıra, terlemeyi de bayağı önlüyormuş. Forumda kullanan oldu mu acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 80205
chanel bleu
ne hristiyanı anlamadımHristiyan diyor?
benim en sevdiğim oOnu çok övüyorlar.En sonunda alacağım zaten...
600se iyiymiş ben en son 900 küsüre aldımŞişesi 600 küsur liraymış. Açık parfüm dışında bunun şişesine şak diye para verebilecek forumdaki tek insan @Vasfi Vural
Abi sen hangi marka parfüm kullanıyorsun?
rezaletValla parfüme Max 100 TL'yi geçmeyin derim
Ayakkabı değil pantolon değil bu
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
600se iyiymiş ben en son 900 küsüre aldım
ayılabıldın mırezalet
Birlikle beraber hakikatler de gelişir. Tek tehlike bunu kavramamak, kızıl kumaş görmüş İspanyol boğası gibi, her düşünceye ve her düşünene saldırmak.. Kalbin daha hassas, kanın da sıcak, zekanın daha işlek, ruhun daha huzurlu olmasını istiyorum. İçlerinde böyle bir canlılık, böyle bir hayat çoşkunluğu duyanlardan tarafım bu yüzden de bir cüzzamlının taşıdığı kokuyla dolaşıyorum.
Evet çok güzel kokusuchanel bleu
kimsinayılabıldın mı