Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Öyle gerekti üstat. Boyun eğdin adminlere turancı olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle gerekti üstat. Boyun eğdin adminlere turancı olarak.
Ben de bilmiyom.yillardir burdayim,22 olsa gerekYaş kaçtı sergi
Nasıl bir yarışma ayrıca Osmanlı karşıtıyım ben yıllar geçti anlamadınız gitti@İsmail Enver yarışmamıza teşrif edecekmisiniz osmalı tokatlı güzel bir dayak videosu bekleriz sizden.
3 mayısta FSM'nin dogum gününü kutlamadın bunu fark etmedim değilNasıl bir yarışma ayrıca Osmanlı karşıtıyım ben yıllar geçti anlamadınız gitti
yav osmanlıya karşısın tokadınadamı karşısın be adam?Nasıl bir yarışma ayrıca Osmanlı karşıtıyım ben yıllar geçti anlamadınız gitti
Üstat birini dövüp videoya alıp yolluyorsun. @Serkan Sabri kendine dayakçı arıyor. Kazananla kapışacakmışNasıl bir yarışma ayrıca Osmanlı karşıtıyım ben yıllar geçti anlamadınız gitti
Fatih hurufidir pek sevmem3 mayısta FSM'nin dogum gününü kutlamadın bunu fark etmedim değil
Yarışma ne kiyav osmanlıya karşısın tokadınadamı karşısın be adam?
Ama görünmeden nasıl olacak bir de ameliyatlıyım yumruk atacağım yine inşallah bir ayaÜstat birini dövüp videoya alıp yolluyorsun. @Serkan Sabri kendine dayakçı arıyor. Kazananla kapışacakmış
Tekme, kafa at üstat. Ben yarın döveceğim birini gün içinde.Ama görünmeden nasıl olacak bir de ameliyatlıyım yumruk atacağım yine inşallah bir aya
Zor valla ama dayak yemek de oluyor mu???Tekme, kafa at üstat. Ben yarın döveceğim birini gün içinde.
Sen videoyu yolla buzlarım ben söz
Kendini mi sopalatacaksın İso?Zor valla ama dayak yemek de oluyor mu???
Yok abi şimdi ben solak değil bir kere tek yumrukla dayak yerim bir de taşım iyidir ama nişan alamam ondan kuvvetle muhtemel dayak yerim ama yoksa kavga çıkartmada sıkıntı yok o iş bendeKendini mi sopalatacaksın İso?
Milletin tembelliğini zamanında keşfedip suistimal ettiğinden üstat sonra da gidip karışına ve metreslerine yedirdi kelşaşıoğlanŞerefsiz jeff bezos niye ve nasıl bu kadar zenginsin alçak puşt
düşünsene reis, aklına neler geliyosa hepsini yapabilecek imkanın varŞerefsiz jeff bezos niye ve nasıl bu kadar zenginsin alçak puşt
Ve paran hiç bitmiyor 100 m dolar harcıyorsun paranın eksildiğini bile anlamıyorsundüşünsene reis, aklına neler geliyosa hepsini yapabilecek imkanın var
Şerefsiz jeff bezos niye ve nasıl bu kadar zenginsin alçak puşt