Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha yardım edecek param yok ama hemen karşımızda devasa büyüklükte bir park var. 10-15 tane köpeğin beslenmesini üstleniyoruz. 3 tane de evin altında var. 1 tanede evde var. Kediler de nasibini alıyor tabi.

Ama ihtiyacı olan insanlara da yardım yapıyoruz abi. Tabi ben daha çalışma hayatına atılamadığım için yardım edemem fakat babam ediyor yeterince insana.

Bana neden laf çakıyon ki?
Sana neden laf çakayım lan İzmir boyozu. Ben ortaya attım sana denk geldi. Eğsene başını.

Bursa ya ne zaman geçeceksin?

Sana neden laf çakayım lan İzmir boyozu. Ben ortaya attım sana denk geldi. Eğsene başını.

Bursa ya ne zaman geçeceksin?
Ne bileyim köpek möpek diyince çok besliyoruz sokak hayvanlarını ondan :D

Bursa yasaklıyken güzeldi ama engel kalmayınca cazip gelmiyor. Online sınavlar var, 2 tane zorlandığım ders var hoca ayarladım eve gelecek, onunla birlikte o sınavları yaptıktan sonra geçeceğim. 1 Haziran'da başlıyo

Ne ısmarlıyon?(ısmarlıcaktın galiba bişeyler dimi???) Bide Bursa girişinden (görükle) sizin ora arabayla kaç saat sürer?

Ne bileyim köpek möpek diyince çok besliyoruz sokak hayvanlarını ondan :D

Bursa yasaklıyken güzeldi ama engel kalmayınca cazip gelmiyor. Online sınavlar var, 2 tane zorlandığım ders var hoca ayarladım eve gelecek, onunla birlikte o sınavları yaptıktan sonra geçeceğim. 1 Haziran'da başlıyo

Ne ısmarlıyon?(ısmarlıcaktın galiba bişeyler dimi???) Bide Bursa girişinden (görükle) sizin ora arabayla kaç saat sürer?
Gel rakı içeriz. Total 180 km gibi düşün işte hesapla

Bu ne yav? Daha 3 hafta önce bekçilerle papaz olduk sokağa çıkma yasağında köpek gezdirirken. Gördüler sonra ama totoşlar.

Yetmez yav daha çok bekçi alın, polisleri de itibarsızlaştırdınız zaten iyice. Ne güzel.

cesur amerika halkını kutluyorum daha nicelerine daha sert tepkilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt