- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Çok bile fazlası zarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen benimde kırıldı.Şu illet bittiği gibi gsstore uğrayacağım.Galatasaray bardagim kırıldı.elde kaldi 9 tane Gs bardagi5 tane daha alacagim
Gtün açıkta kalmış sergimRüyamda onyekuru city formasi giyiyodu,6-0 yeniyolardi deplasmanda bi takimi.sonra bizim takimdan biri sakatlanip,belhanda sans bulmus.ben de forumdaki @Murat Kara abiye diyomki bak sana ne demistim,sampiyonluga katki verecek dememismiydim gibisine yazmisim.sonra @Semih Aslan astroloji ile ilgili yaptigim yorumlari silmis.yorumu silen semih aslan diyodu forumun altında.bende ona kızıyodum![]()
Kanka naptın yav
Benmatematik dahisi var mı aramızda
istatistik biliyon mu hacı rassal değişken falan diyo
Yok istatistiği temel seviyede biliyorum sadece.istatistik biliyon mu hacı rassal değişken falan diyo
e tmm temeldir zaten bu da işletme 2. sınıf çocuğun gördüğü istatistikten nolur :dYok istatistiği temel seviyede biliyorum sadece.
T test falan maksimum bildiğim ya, bizim makalelerde falan kullanıyoruz, işin terimsel ve detay boyutuna uzağım.e tmm temeldir zaten bu da işletme 2. sınıf çocuğun gördüğü istatistikten nolur :d