- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Ruyaya yatiyom ben bazen,hep cikiyo.olur oyle paranormal vakalar umutcum üzülmeAcaip bir olay yasadim. Sarj adaptoru prizde degildi aramaya gittim döndüm geldim kabak gibi prizde duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruyaya yatiyom ben bazen,hep cikiyo.olur oyle paranormal vakalar umutcum üzülmeAcaip bir olay yasadim. Sarj adaptoru prizde degildi aramaya gittim döndüm geldim kabak gibi prizde duruyor.
Balatayı sıyırmışsın hoAcaip bir olay yasadim. Sarj adaptoru prizde degildi aramaya gittim döndüm geldim kabak gibi prizde duruyor.
Balatayı sıyırmışsın ho
Acaip bir olay yasadim. Sarj adaptoru prizde degildi aramaya gittim döndüm geldim kabak gibi prizde duruyor.
Benim Sarı Üye - GSE olayı gibi üstad![]()
sarı üye olmak daha çok yakışıyordu gse nin ağırlığını kaldıramıyor bu hırboBenim Sarı Üye - GSE olayı gibi üstad![]()
Ruyaya yatiyom ben bazen,hep cikiyo.olur oyle paranormal vakalar umutcum üzülme
sarı üye olmak daha çok yakışıyordu gse nin ağırlığını kaldıramıyor bu hırbo
işin ustasına danışalım @Gay Gay OkochaSarı üye olmak kolay degildir. Malesef ben o ağırlığı kaldiramadim.
Mac sonuclarini goruyom bazen,bazen de sampiyon oldugumuzuAstral seyahat yapıyor musun baby
sürekli biz champ oluyoz zaten bunun için astral seyahate gerek var mıMac sonuclarini goruyom bazen,bazen de sampiyon oldugumuzu
Mac sonuclarini goruyom bazen,bazen de sampiyon oldugumuzu
Bakarizbenim için rüyaya yat bir gece.
buyucu uzak dur burdanBakariz