Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
bayraklı civarı pasif varsa gelsin ciğer ısmarliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alakası var benim kadar linç edilen mi var?
Ne alakası var benim kadar linç edilen mi var?
Allah kurtarsın hepinizi!!Yok abi yalnis anladin. Saka ile karisik yazdim@Berke Deniz falan bize hanimci der oldu ya. Ne dersin buna
bayraklı civarı pasif varsa gelsin ciğer ısmarliyim
Allah kurtarsın hepinizi!!
Ben evli değilim uzun bir zaman düşünmem, yengen de yapıyor ama yediğim en kötülerinden oluyor.Sabah yengen muhlama yaptı. Hayatimda yedigim en lezzetli muhlamaydi diyebilirim. Aksamki menuyu 4 gozle beklemekteyiz
Ya kes bana teknik resimci bul göz göre göre kalacağız yavAdamı hasta etme Berke.
@Alpay Asma cozer@Uğur Bulut dayı senin çevren geniştir, çıkar mı yapmak isteyen bir öğrenci ya da zor durumda biri, ticarete dökelim dayı
O hiç diyemez yengesi ona şimdiden torpil geçiyor daha ne?Yok abi yalnis anladin. Saka ile karisik yazdim@Berke Deniz falan bize hanimci der oldu ya. Ne dersin buna
Allah kurtarsın hepinizi!!
Sabah yengen muhlama yaptı. Hayatimda yedigim en lezzetli muhlamaydi diyebilirim. Aksamki menuyu 4 gozle beklemekteyiz
Çok erken hanımcı oldun sen ya![]()
O hiç diyemez yengesi ona şimdiden torpil geçiyor daha ne?
Senin yenge hanım da destek olsun o zaman diyemez
1 aya olabilir.Ne konuda destek olsun abi? Kendiside psikiyatride calismakta suan. Iş görür mü?
Sen hariç üstat!!