Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
berke tabi ki@Berke Deniz mi Belhanda mı?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berke tabi ki@Berke Deniz mi Belhanda mı?

kıyamadıberke tabi ki![]()
karın mı sevgılın mı gıbı soru olmus@Berke Deniz mi Belhanda mı?
Hayatında abdest almamış adamım.Corona patlaması yaşamaz isek Aya Sofya da beraber bir Ikindi namazı eda etmek isterim yil sonu. Saf tutarmiyiz? @Can Karabacak @Emrah Duvar @Berke Deniz.
Imam olarak @Sertan Nalbant abimi düşünüyorum
Hayatında abdest almamış adamım.
Çarpılıp çıkarız, ben iptal.
helak olmak icin ideal bi secim abi ben varimCorona patlaması yaşamaz isek Aya Sofya da beraber bir Ikindi namazı eda etmek isterim yil sonu. Saf tutarmiyiz? @Can Karabacak @Emrah Duvar @Berke Deniz.
Imam olarak @Sertan Nalbant abimi düşünüyorum
helak olmak icin ideal bi secim abi ben varim![]()
10/10Kadro efso diyorsun yani!
Hayatında abdest almamış adamım.
Bunu yazacaktım. @Ibrahim ÖzverenHayatında abdest almamış adamım.
Neden yav ayıp mı? Dinimizi kendimce yaşıyorum ben. Turancılık İslamiyet değildir.İsmail enver bunu sakın duymasın.
Vallahi öyle.Cünup dolaşıyorum deme. Turkiyedeki korona vaka artışını sana bağlarım yoksa!
Neden yav ayıp mı? Dinimizi kendimce yaşıyorum ben. Turancılık İslamiyet değildir.
Ayıp değil tabi. Zaten yargilayacak en son adam ben olurum
Ben girdim la geçen eylül. Bir şey olmadı.Vallahi öyle.
Ayasofya yıkılabilir. Girmemem gerek.
ismail enverin helikopterle ayasofyaya inisi ve bizi ordan dehlemesi... allahim nasip olur mu beeİsmail enver bunu sakın duymasın.
Kun fe ye qünismail enverin helikopterle ayasofyaya inisi ve bizi ordan dehlemesi... allahim nasip olur mu bee