- 20 Mayıs 2019
- 10.810
- 10.367
- 1.473
Abi mesajlarım onaya mı düştü benim ya
Edit : düşmemiş
Edit : düşmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın bırak bunları nasıl geçti mapuslukDostoyevski, nankörlüğü şu vurucu cümleyle özetliyor: “Havalar soğuduğunda insan gölge veren ağaçları unutur.”
@Ahmet Şimşek
Aydın bırak bunları nasıl geçti mapusluk
Reisler sanırım corona virüsüne yakalandım... İki gündür boğazımda yanma vardı, bu gece yanma öyle bir boyuta vardı ki uykudan uyandırdı beni, su içerken bile boğazım acıdı. sabah kalktığımda hafif ateşim vardı ve öksürük -afedersiniz balgamlı öksürük ama kuru öksürük değil- başladı... bu hastalıgı evde atlatan arkadaslar vardı sanırım ne yapmam lazım şahsen ateşim çok yüksek seviyelere çıkmadan hastaneye gitmeyi düşünmüyorum çünkü, bu hafta işe de gitmeyecegim. son olarak ateş düşürmek için paracetamol kullanmanın virüse bir zararı olur mu? herkese sağlıklı günler dikkat edin kendinize.
Zübük filmini yüksek kalitede nereden bulabilirim?
Kafana göre ilaç kullanmamanı öneririm. En acilinden bir doktora git. Onun haricinde bol bol su iç zorlansan bile.Reisler sanırım corona virüsüne yakalandım... İki gündür boğazımda yanma vardı, bu gece yanma öyle bir boyuta vardı ki uykudan uyandırdı beni, su içerken bile boğazım acıdı. sabah kalktığımda hafif ateşim vardı ve öksürük -afedersiniz balgamlı öksürük ama kuru öksürük değil- başladı... bu hastalıgı evde atlatan arkadaslar vardı sanırım ne yapmam lazım şahsen ateşim çok yüksek seviyelere çıkmadan hastaneye gitmeyi düşünmüyorum çünkü, bu hafta işe de gitmeyecegim. son olarak ateş düşürmek için paracetamol kullanmanın virüse bir zararı olur mu? herkese sağlıklı günler dikkat edin kendinize.
Reisler sanırım corona virüsüne yakalandım... İki gündür boğazımda yanma vardı, bu gece yanma öyle bir boyuta vardı ki uykudan uyandırdı beni, su içerken bile boğazım acıdı. sabah kalktığımda hafif ateşim vardı ve öksürük -afedersiniz balgamlı öksürük ama kuru öksürük değil- başladı... bu hastalıgı evde atlatan arkadaslar vardı sanırım ne yapmam lazım şahsen ateşim çok yüksek seviyelere çıkmadan hastaneye gitmeyi düşünmüyorum çünkü, bu hafta işe de gitmeyecegim. son olarak ateş düşürmek için paracetamol kullanmanın virüse bir zararı olur mu? herkese sağlıklı günler dikkat edin kendinize.
Erken tedavi hayat kurtarır. An gelir gidecek halin kalmaz, ölürsün kendi kendine.teşekkür ederim arkadaşlar ailemden uzaktayım şuanda, testim pozitif çıkarsa hastaneye mi alıyorlar direk peki? ben evde tedavimi sürdürmek istiyorum eğer pozitifsem o yüzden hastalıgım çok ağırlaşmazsa gitmeyi düşünmüyorum...
teşekkür ederim arkadaşlar ailemden uzaktayım şuanda, testim pozitif çıkarsa hastaneye mi alıyorlar direk peki? ben evde tedavimi sürdürmek istiyorum eğer pozitifsem o yüzden hastalıgım çok ağırlaşmazsa gitmeyi düşünmüyorum...
İç endike eden ilaçlardan vermidon ve gripin kullan sakın teste gitme kimseyle temas etme dışarı çıkma hava zaten sıcak bol bol terle virüsü kapmışsan da 2 güne yenersin unutma şemsiye girdiğinde değil çıkarmaya çalıştığında açılır soğukkanlı olReisler sanırım corona virüsüne yakalandım... İki gündür boğazımda yanma vardı, bu gece yanma öyle bir boyuta vardı ki uykudan uyandırdı beni, su içerken bile boğazım acıdı. sabah kalktığımda hafif ateşim vardı ve öksürük -afedersiniz balgamlı öksürük ama kuru öksürük değil- başladı... bu hastalıgı evde atlatan arkadaslar vardı sanırım ne yapmam lazım şahsen ateşim çok yüksek seviyelere çıkmadan hastaneye gitmeyi düşünmüyorum çünkü, bu hafta işe de gitmeyecegim. son olarak ateş düşürmek için paracetamol kullanmanın virüse bir zararı olur mu? herkese sağlıklı günler dikkat edin kendinize.
Abi adama bir şey olduktan sonra o tavsiyeyi verene ip ban atsak ne olur, dava açsak ne olur. Giden kendi kesesinden gidiyor maalesef.Doktor değilseniz boş tavsiye vermeyin kafanıza göre. Olur da o tavsiyeyle adama bir şey olursa bedelini size ödetirim.
döverim imasi algiladim bende eğer ip bansa ise yaramaz.Abi adama bir şey olduktan sonra o tavsiyeyi verene ip ban atsak ne olur, dava açsak ne olur. Giden kendi kesesinden gidiyor maalesef.
-De ayrı olacaktı...döverim imasi algiladim bende eğer ip bansa ise yaramaz.