Alp Eren Şentürk
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2020
- 697
- 462
- 513
PKK'lı terörist Cemil Bayık'ı etkisiz hale getirelim derken Iraklı general ve yanındakileri öldürmüşüz. Bu işler ne olacak hiç bilmiyorum valla, bir şeyler planlanıyor ama ne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irak'ta hala irakli general diye bir sey olmasi ilgincPKK'lı terörist Cemil Bayık'ı etkisiz hale getirelim derken Iraklı general ve yanındakileri öldürmüşüz. Bu işler ne olacak hiç bilmiyorum valla, bir şeyler planlanıyor ama ne.
Zaten kimse sallamıyor artık. Irak diye bir ülke yok artık, yıkıldı (fiilen). Bunlar son kalan bağımsızlık nişanları. Ordusu da göstermelik işte.Irak'ta hala irakli general diye bir sey olmasi ilginc
Irak'ta hala irakli general diye bir sey olmasi ilginc
İsabet olmuş yani Amerika’yla Fransa’nın teröristini öldürecekken İran’ın teröristini öldürmüşüz görüyor musun tevafuku sen üstatPKK'lı terörist Cemil Bayık'ı etkisiz hale getirelim derken Iraklı general ve yanındakileri öldürmüşüz. Bu işler ne olacak hiç bilmiyorum valla, bir şeyler planlanıyor ama ne.
3 gündür deli gibi güldüğüm bir videoyu siz değerli gsc üyeleriyle paylaşmak istedim.
bu hangı dil üstadKırmanççada belki detonelik yoktur emin miyiz bundan?
umutcugum e-girl kiralayıp oyun oynama olayını nasıl buluyorsunBu aşı bulunmadan her gün acaba virüs bulasti mi demekten kafayi yeriz yakinda.
rtaş ne virüsü allah aşkınaBu aşı bulunmadan her gün acaba virüs bulasti mi demekten kafayi yeriz yakinda.
Kürtlerin büyük kısmı bunu konuşuyorbu hangı dil üstad
ilk kez duydum ınanırmısınKürtlerin büyük kısmı bunu konuşuyor
Recep alay mı ediyorsunuz gerçek mi hakkaten anlamıyorum artıkilk kez duydum ınanırmısın