Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.747
- 21.799
- 2.783
Ups'nin subesi yok oyle de bir sey var yani diyelim ki mesai saatlerinde evde degilsin o zaman noluyor subeden de alamiyorsun dimi @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertesi gün bir daha dağıtıma çıkıyor.Ups'nin subesi yok oyle de bir sey var yani diyelim ki mesai saatlerinde evde degilsin o zaman noluyor subeden de alamiyorsun dimi @Keramettin TANRIVERDİ
Ne konuşması
Var dağıtım merkezi tam şube değil gidio alabiliyorsun genelde yerleşimlerden remote oluyor ben aldım ablam da ups ve dhlde çalıştı sap olarakErtesi gün bir daha dağıtıma çıkıyor.
Gidip alamazsın diye bir şey yazdım mı? Normal prosedürü yazdım.Var dağıtım merkezi tam şube değil gidio alabiliyorsun genelde yerleşimlerden remote oluyor ben aldım ablam da ups ve dhlde çalıştı sap olarak
Şube yok ama dağıtım merkezleri şube gibi çalışıyor yani katkı yapmak istedimGidip alamazsın diye bir şey yazdım mı? Normal prosedürü yazdım.
Şube de var dağıtım merkezleri dışında.Şube yok ama dağıtım merkezleri şube gibi çalışıyor yani katkı yapmak istedim
Şubesi var. Ben 3-4 kez gidip ups'den teslim aldım. Nasıl yok yav? Goccaman dağıtım merkezi gibiUps'nin subesi yok oyle de bir sey var yani diyelim ki mesai saatlerinde evde degilsin o zaman noluyor subeden de alamiyorsun dimi @Keramettin TANRIVERDİ
Mental olarak düşüş dönemindeyim..@Yiğit Karagöz gitti forumun eglencesi gitti ya. Arada forum olarak solugu ustadin konusunda aliyorduk. Ama kendisi suan aylardir trending degil. Uzucu bir durum

medcezirde eşi ölüp depresyona giren selim serez gibi olduk resmenEkli dosyayı görüntüle 98475
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi nasilsin ?Edebiyat edebiyat olalı böyle benzetme görmemiştir
Senin yolun yol değil ama gardaşımsın.
Mezun oldun yani sana yıllar evvel dedikMental olarak düşüş dönemindeyim..
Parasal sıkıntılar baş gösterdi, Kap bildirimi için 2 hafta beklemek gerekecek.
Senin yolun yol değil ama gardaşımsın.
O lavukla yaşadığı şeylerden sonra Ender'i asla affetmeyeceğim..medcezirde eşi ölüp depresyona giren selim serez gibi olduk resmenEkli dosyayı görüntüle 98475
Sakal bırakma çıkmıyormedcezirde eşi ölüp depresyona giren selim serez gibi olduk resmenEkli dosyayı görüntüle 98475
Mülakata çağrıldım. Sen istediğin zaman sarabilirsin banaBu aksamdan itibaren bütün restoran vesaire kapaniyor burada. Guzel bir kunefe satan yer vardi. Bu sebepten biraz kederliyiz. Kusura bakma, sana sarıyorum boyle durumlarda
Hayırlı olsunMülakata çağrıldım. Sen istediğin zaman sarabilirsin bana