Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah 10:30 da kargomu dağıtıma çıkaran ve gün sonuna kadar teslim etmeyen Yurtiçi Kargoyu en güzel şekilde anıyorum.🤬Bu kadar mı zor bir kargoyu teslim etmek yav?
Pandemi döneminde kargo şirketlerinin yükü artınca kadrolar değişti hep.heryerde aynı sorun. Acil bir şey olunca evde bekleme sabah ara dağıtıma çıkmasın git şubeden al.

Gerçi Benim anlaşmam var veriyorlar, sana verirler mi bilmiyorum

Cuma sabah 8de subeye gelen kargomu getirmedi hala ptt geri gitmesin diye dua ediyorum. Beterin beteri var rentas
Haftaya çalışacağım için evde kimse olmayacak.Haliyle kargo geri şubeye gidecek.Arama zahmetine girseler de komşuya bıraktırsam diye düşünüyorum.Ama büyük ihtimal aramazlar.

Yurtiçi kargo ülkedeki en iyi kargo arkadaşlar UPSten sonra.

Sövseniz de durum bu.
Aras gönlümün birincisidir. Tek sorun yaşamadığım kargo şirketi.

Bir arkadaşla Litvanyaya Erasmus için belgelerimizi göndermemiz gerekiyor idi zaman da kısıtlıydı. Arkadaş o zaman 180 tl civarı bir paraya benden 2 gün önce UPS acil kargo olarak kargosunu verdi. Ben de Arasa gittim acil gönderiyle göndecem dedim. Gerek yok dediler 130 tlye normal gönderi olarak aldılar. Benim kargom 3 günde gitti arkadaşınki benden 1 gün sonra gitti.

Bu da böyle bir anımdır.

Allah Sürat kargonun eline düşürmesin.
İki ürünüm süratle geldi altı üstü , birinde ara şubede kayboldu.
Diğerinde şubeye almaya gittim , şubede yarım saat arayınca bulabildiler.
Garip bir çalışma şekilleri var.

Ben de aras yazacaktim. Pek sikinti cikarmadi bana bugune kadar
Benim ürünüm çalındı aras ta. Dağıtım çalışan çalmış. Genelde sigortalı gönderirim, acil olunca arasla normal kargo gibi göndermiştim. Adamın video kayıtları bile var ama benim o ürünü göndermem yasak olduğu için bir şey yapamadım. Şube müdürü de güldü geçti bana ne dedi. Denk getirip analarından emdikleri sütü kıçlarından çıkartacaktım, babam "biliyorum onları silkeleyeceksin, eskisi gibi değil çoluğun çocuğun var, sakın yapma dedi" hatırına bıraktım.

Öyle cinlerimi tepeme çıkaran bir anımdır.

Aras gönlümün birincisidir. Tek sorun yaşamadığım kargo şirketi.

Bir arkadaşla Litvanyaya Erasmus için belgelerimizi göndermemiz gerekiyor idi zaman da kısıtlıydı. Arkadaş o zaman 180 tl civarı bir paraya benden 2 gün önce UPS acil kargo olarak kargosunu verdi. Ben de Arasa gittim acil gönderiyle göndecem dedim. Gerek yok dediler 130 tlye normal gönderi olarak aldılar. Benim kargom 3 günde gitti arkadaşınki benden 1 gün sonra gitti.

Bu da böyle bir anımdır.
Arastan ben de memnunum ama bölgesel kalitesi çok değişken onun. Bazı şubeleri rezaletmiş.

Sürat kargo dunyanin en kotu kargo şirketidir. Ikinci sirada yurtiçi var.

giphy.gif

Cok buyuk bir surat yapma fetishim var. Bir ara yavaslamistim ama uzun yol gide gele gene o eski sabirsiz halime döndüm. Son 7 senede bu yuzden uc kaza yaptim. Ilkinde isiklarda duran araca carpeting. Sonra kaygan zeminde duramayip yamac asagi nehre uctum. Son kez de viraji alamayip yamaca tirmandim. Kara simsek gibi egreti bir sekilde bir bes on saniye gittim sonra tekrar yola dondum bir sekilde. Hic bjr sey olmamis gibi durmadan devam ettim ise kadar. Durdugumda arabanin altinda bir suru çalı, çöp falan birikmisti. Gecen bir haftada uc bin km yol yaptim ailemle ve hepsinde ben kullandim arabayi. Mumkun oldugunca cruise controlled gitmeye calisiyorum ama yol Uzadikca sabirsizligim yuze cikiyor ve abuk subuk seyler yapiyorum. Ozellikle ayni araci 5-10 dakikada fazla takip ettim mi sinirlerim bozuluyor. Sonra sagli sollu gecmeye basliyorum. Dun gene 160 falan yaptim bir ara. Allah sonumu hayir etsin.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok buyuk bir surat yapma fetishim var. Bir ara yavaslamistim ama uzun yol gide gele gene o eski sabirsiz halime döndüm. Son 7 senede bu yuzden uc kaza yaptim. Ilkinde isiklarda duran araca carpeting. Sonra kaygan zeminde duramayip yamac asagi nehre uctum. Son kez de viraji alamayip yamaca tirmandim. Kara simsek gibi egreti bir sekilde bir bes on saniye gittim sonra tekrar yola dondum bir sekilde. Hic bjr sey olmamis gibi durmadan devam ettim ise kadar. Durdugumda arabanin altinda bir suru çalı, çöp falan birikmisti. Gecen bir haftada uc bin km yol yaptim ailemle ve hepsinde ben kullandim arabayi. Mumkun oldugunca cruise controlled gitmeye calisiyorum ama yol Uzadikca sabirsizligim yuze cikiyor ve abuk subuk seyler yapiyorum. Ozellikle ayni araci 5-10 dakikada fazla takip ettim mi sinirlerim bozuluyor. Sonra sagli sollu gecmeye basliyorum. Dun gene 160 falan yaptim bir ara. Allah sonumu hayir etsin.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

...
Arif Dogan Karatoprak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt