- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Vaka 10 bin de olur 20 bin de bu gidişle bunlardaEkli dosyayı görüntüle 98812
Hollanda başbakanı Rutte, bugün basın mensuplarının sorularını yanıtlarken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vaka 10 bin de olur 20 bin de bu gidişle bunlardaEkli dosyayı görüntüle 98812
Hollanda başbakanı Rutte, bugün basın mensuplarının sorularını yanıtlarken
Vaka 10 bin de olur 20 bin de bu gidişle bunlarda
Tek kullanımlık maskelerin neredeyse hiç bir faydası yok maske en azından FF2 olmalı. Onlarda ucuz olmadığı için kullanılmıyor pek. Türkiye'de dağıtılan maskelerde beş para etmez. Önemli olan sosyal mesafe. Türkiye'de bakıyorum ülkenin söz sahibi insanlar çok kalabalık ortamlarda hep berabe kimse uymuyor mesafeli durmuyor. Camiler kapatılmıyor. Türkiye'de ağır hasta sayısı zaten durumun vahimiyetini gösteriyor aylardır 1500 kişi yoğun bakımda. Dünya genelinde ilk 5-10 ülke içinde Türkiye. Günlük vaka sayısı en az 50 bin ve eminim en az 500 bin kişi şu an için bulaşıcı. Ayrıca açık havada kalabalık olmayan yerlere maske takanlara gülüyorumVaka 10 bin de olur 20 bin de bu gidişle bunlarda
Belki de maskeye sürekli dokunmak istemedikleri içindir. Nadir de olsa temas yoluyla alınan virüs ağıza.buruna.göze sürülme yoluyla da bulaşabilir.Tek kullanımlık maskelerin neredeyse hiç bir faydası yok maske en azından FF2 olmalı. Onlarda ucuz olmadığı için kullanılmıyor pek. Türkiye'de dağıtılan maskelerde beş para etmez. Önemli olan sosyal mesafe. Türkiye'de bakıyorum ülkenin söz sahibi insanlar çok kalabalık ortamlarda hep berabe kimse uymuyor mesafeli durmuyor. Camiler kapatılmıyor. Türkiye'de ağır hasta sayısı zaten durumun vahimiyetini gösteriyor aylardır 1500 kişi yoğun bakımda. Dünya genelinde ilk 5-10 ülke içinde Türkiye. Günlük vaka sayısı en az 50 bin ve eminim en az 500 bin kişi şu an için bulaşıcı. Ayrıca açık havada kalabalık olmayan yerlere maske takanlara gülüyorum
Tamam da maske kaliteli olacak bu bez tek kullanımlık maskeler zaten doğru bir şekilde takılmıyor, kullanılmıyor. Ayrıca maske takan sosyal mesafeyi hiçe sayıyorBelki de maskeye sürekli dokunmak istemedikleri içindir. Nadir de olsa temas yoluyla alınan virüs ağıza.buruna.göze sürülme yoluyla da bulaşabilir.
Türkiye'nin vakada ne durumda olduğu belli zaten bu konuda yorum dahi yapmak istemiyorum , insanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar
Maskenin faydasız olduğuna da katılmıyorum. Amaç toplumsal korunmayı sağlamak olmalı . Takan kişiyi o kadar korumuyor olabilir ama bu kişi hastalığının farkında olmayan bir asemptomatik vaka ise virüsün çevreye yayılımını büyük oranda engelleyecektir.
Bir görsel vardı hatta orada olay çok güzel açıklanmış . 2 kişi hiç takmazsa ne olur , biri takarsa ne kadar koruma olur , ikisi de takarsa ne derece koruma olur tarzında...
Tamam da maske kaliteli olacak bu bez tek kullanımlık maskeler zaten doğru bir şekilde takılmıyor, kullanılmıyor. Ayrıca maske takan sosyal mesafeyi hiçe sayıyor
Bunda ben de hemfikirim zaten. Pazar yerinde , çarşıda , mağazada , topluluk içinde maskesi çenesinde , kolunda ve hatta cebinde dolaşan bir sürü insan var.Tamam da maske kaliteli olacak bu bez tek kullanımlık maskeler zaten doğru bir şekilde takılmıyor, kullanılmıyor. Ayrıca maske takan sosyal mesafeyi hiçe sayıyor
İzleniyorBunu nasıl kaydedip paylaşmışlar? Dersten sonra tekrar izlenebiliyor mu acaba?
Tüm derslerin kaydı alınıyor.Bunu nasıl kaydedip paylaşmışlar? Dersten sonra tekrar izlenebiliyor mu acaba?
@Danyal ArtemisBeyler bir konuda yardım lazım.
1 hafta içerisinde bilgisayar 4-5 defa mavi ekran hatası verdi.Şimdi bazı program ve görseller bozuk durumda.
15 yıldır pc kullanırım,ilk defa bir jpg dosyasının bozulduğunu gördüm.Aynı klasördeki 20 fotonun 5 tanesi bozulmuş mesela.
Hadi programları silip tekrardan kurarım da bu görselleri kurtarmanın bir yolu var mı?
Beyler bir konuda yardım lazım.
1 hafta içerisinde bilgisayar 4-5 defa mavi ekran hatası verdi.Şimdi bazı program ve görseller bozuk durumda.
15 yıldır pc kullanırım,ilk defa bir jpg dosyasının bozulduğunu gördüm.Aynı klasördeki 20 fotonun 5 tanesi bozulmuş mesela.
Hadi programları silip tekrardan kurarım da bu görselleri kurtarmanın bir yolu var mı?
Büyük ihtimalle harddiskde sorun ya da her ne kullanıyorsan onda.Beyler bir konuda yardım lazım.
Fidye firüsü bulaşsa tüm dosyalar öyle oluyorUzantilari degismis mi
Degismisse fidye virusu bulasmis olabilir
Fidye firüsü bulaşsa tüm dosyalar öyle oluyor
Cevap için sağol.Büyük ihtimalle harddiskde sorun ya da her ne kullanıyorsan onda.
Kurtaramazsın diye biliyorum, çok önemliyse eğer kurtarma işlerini profesyonel yapan firmalar var. Onlardan hizmet alabilirsin. Belki çözerler
Recoveryden sonra mı bozuldu?
%99 hdd sorunu