Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Drumpf kazanırsa komik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ibrahim Özveren bunlar kafayı yemiş
![]()
Hollanda'da cinsiyet eşitliği kapsamında kadınlara da zorunlu askerlik yükümlülüğü getirildi - BBC News Türkçe
Ülkede bu haftadan itibaren, 17 yaşına giren 2003 doğumlu tüm genç kadınlara askerlik celbi gönderilecek. Celp gönderilecekler arasında, 7 Aralık'ta 17 yaşına basacak olan, Hollanda tahtının varisi Prenses Amalia da bulunuyor. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.www.bbc.com
@Sarper Yıldırım @Ozan Puki daha cok yazın,takımı kötü etkiliyo olmamanız
@Vasfi Vural twitterı bırak kardeşim,foruma yaz. @Sami Karakoç ilen sürekli terim eleştirisi yapın
İsrail'de de kadınlar için askerlik zorunlu@Ibrahim Özveren bunlar kafayı yemiş
![]()
Hollanda'da cinsiyet eşitliği kapsamında kadınlara da zorunlu askerlik yükümlülüğü getirildi - BBC News Türkçe
Ülkede bu haftadan itibaren, 17 yaşına giren 2003 doğumlu tüm genç kadınlara askerlik celbi gönderilecek. Celp gönderilecekler arasında, 7 Aralık'ta 17 yaşına basacak olan, Hollanda tahtının varisi Prenses Amalia da bulunuyor. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.www.bbc.com
Bunlarda zorunlu değilmiş sanırım sadece celp gönderilecekmiş, isteyen gidecek.İsrail'de de kadınlar için askerlik zorunlu
Bunlarda zorunlu değilmiş sanırım sadece celp gönderilecekmiş, isteyen gidecek.
Haberin içeriğine bakmadım da bazı ülkeler kadınlara orduda aktif cephe görevi veriyor. Bizdeki askerlikle aynı güdümde mi bilmiyorum. Kanada'da zorunlu askerlik yok ama kadınların bi kısmı gönüllü askerliğe gidiyormuş meselaBunlarda zorunlu değilmiş sanırım sadece celp gönderilecekmiş, isteyen gidecek.
Geçmişler olsun Aslan parçasıGSC Ailesi dün 7-8 yıldır yaşadığım safra kesesi şikayetlerimi ameliyat ile aldırarak safra kesesi olmayan bir üye olarak hepinize saygılarımı sunuyorum, bir geçmiş olsununuzu alırım. Şampiyon CİMBOMBOM yazdıracağız!
Ruslar ile harp mi ediyorlarmışİsrail'de de kadınlar için askerlik zorunlu