- 20 Haziran 2011
- 60.907
- 69.315
- 4.758
![]()
bu iki smileyi cok sevdim
![]()
bende bunu seviyom cokSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
bu iki smileyi cok sevdim
![]()
bende bunu seviyom cokAllah kolaylik versinbende bunu seviyom cok
Musakka sever misinbende bunu seviyom cok
YokMusakka sever misin
Ne varne hayatlar var yaw.
Onlar müslümanları mı temsil ediyor? Mesela milli görüş ile çeçenlerin arası bozuktur mhpye hatta besim tibukun ldpsine bile daha yakındırlar şimdi o zaman onlar müslüman değil mi? Lütfen bilginiz yoksa genelleme yapmayın alıp okuyun;Cok insan gördüm yıllarca milli görüş cemaati icinde bulundum almanyada hepsinin ne halt oldugunu iyi bilirim
ne hayatlar var yaw.
Ben de diyorum nereye gitti başlık. @Keramettin TANRIVERDİ yetki talep ediyorum ben de uygunsa tabi.1 saat önce bi başlık vardı kavga çıkacak gibiydi sanırım TP'ye aldınız, bu mesajı gören bi mod varsa ve TP yetkisi verirse çok makbule geçer. Üstadın kavgalarını özlemişşim.
Bir öblüm dizi izleyelim dedik gsc main event'i kaçırdık iyi miBen de diyorum nereye gitti başlık. @Keramettin TANRIVERDİ yetki talep ediyorum ben de uygunsa tabi.
Bir öblüm dizi izleyelim dedik gsc main event'i kaçırdık iyi mi![]()
Yapma ya.. Hayri falan da sinirlenmeye başladı gibiydi ama kıvama gelmediler demek.10dkya kadar da içerdeydim. Eski şaşalı topiclerin yanında bile geçecek bir başlık değildi üstat. Çok şey kaybetmedin