- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
50'li yıllardan beri amerikan köpeği olmuşuz. Ha Trump ha Biden. Giren çıkan yine bizim mahmuta osmana olacak. Vaziyet alın 2021 değişik bir şekilde gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seçim yüzde 3 bu seçim minimum yüzde 7 demokratlar önde deniyordu bu universal üst üste aynı seçime böyle yanlış tahmin olmaz bu sehven değil bildiğin fesattır Levent ağabey brexitte de yaptılar gelecek İskoçya bağımsızlık referandumunda da yapacaklar onda da İskoçya bağımsız olup AB’ye girecek bunlar çok bariz şeyler mass media ; open societynin köpeğiAnketler şehir de yapılıyor. Kırsal'da Trump ve Cumhuriyetçiler daha üstün olmasından mütevellit böyle bir durum var. Anketçiler kazananı değil, kazanmasını istediklerini gösteriyor. Bence Trump daha iyi bir kötü olacak bizim ülkemiz için, ötekisi tipik Tacizci şerefsizin tekidir.
Bidon dayı alacak diyorlar, öyle mi durum üstad?Geçen seçim yüzde 3 bu seçim minimum yüzde 7 demokratlar önde deniyordu bu universal üst üste aynı seçime böyle yanlış tahmin olmaz bu sehven değil bildiğin fesattır Levent ağabey brexitte de yaptılar gelecek İskoçya bağımsızlık referandumunda da yapacaklar onda da İskoçya bağımsız olup AB’ye girecek bunlar çok bariz şeyler mass media ; open societynin köpeği
1946 İsmet İnönü zamanıdır o hatta Türkiye’yi küçük Amerika yapacağız lafını demokrat partililere Menderes’e ait sanan cahiller bilmez o söz de CHP’ye aittir bizatihi Nihat erim söylemiştir mükafat olarak muhtıra sonrası Başbakan olmuştur50'li yıllardan beri amerikan köpeği olmuşuz. Ha Trump ha Biden. Giren çıkan yine bizim mahmuta osmana olacak. Vaziyet alın 2021 değişik bir şekilde gelecek.
Michigan’ı alırsa diyorlar çok düşük ihtimal yüzde 9 kaldı açılmayan galiba o eyalette diğerlerinde bir şansı kalmadı bidenınBidon dayı alacak diyorlar, öyle mi durum üstad?
Üstat sayılmayan oy 4 milyondan fazla aradaki fark 500 küsür bin. Şu an sürpriz dediğinin tam tersi olursa olur.Michigan’ı alırsa diyorlar çok düşük ihtimal yüzde 9 kaldı açılmayan galiba o eyalette diğerlerinde bir şansı kalmadı bidenın
Kendi tasarladığım simülasyona göre %70 biden %30 trump ama her türlü kaybeden taraf kıllık yapacak gibi gözüküyor, Trump'a yakın siyasetçiler şimdiden başladı zaten çirkefliğe sonuç ne olursa olsun süreç uzayacak ki bence güzel ABD'nin karışması şahsımı memnun eder.Kim alıyor karar verin abiler
Gene kazanamadin ustad amerikamizin yeni baskani joe biden adamson.Michigan’ı alırsa diyorlar çok düşük ihtimal yüzde 9 kaldı açılmayan galiba o eyalette diğerlerinde bir şansı kalmadı bidenın
Sen universal bakıyorsun swing statelerden bidenın alabileceği sadece Michigan var onda da %91 oy açıldı yani Michigan ya da bir başka salıncak eyaleti alması lazım yoksa önceki seçimde de hillary daha çok oy aldı zatenÜstat sayılmayan oy 4 milyondan fazla aradaki fark 500 küsür bin. Şu an sürpriz dediğinin tam tersi olursa olur.
Yoo Trump aldı bilmediğim seçim sonucu yok 2018den beridir de Türkiye dahil fikrimi belirtiyorum oylamalarda sonuçlara dairGene kazanamadin ustad amerikamizin yeni baskani joe biden adamson.
Pohahaha şu sıvamalarına bayiliyorum ustad hormetler.Yoo Trump aldı bilmediğim seçim sonucu yok 2018den beridir de Türkiye dahil fikrimi belirtiyorum oylamalarda sonuçlara dair
Türkiye 2023 seçimi?Yoo Trump aldı bilmediğim seçim sonucu yok 2018den beridir de Türkiye dahil fikrimi belirtiyorum oylamalarda sonuçlara dair
Dün yazıyordunuz 8 puan 10 puan biden alıyor diye hadi kendine iyi bakPohahaha şu sıvamalarına bayiliyorum ustad hormetler.
Hep senin yüzünden, veriyorsun gazı sonra kral sanıyor kendisni.Pohahaha şu sıvamalarına bayiliyorum ustad hormetler.
Yooo öyle bakmıyorum hiç alakası yok.Sen universal bakıyorsun swing statelerden bidenın alabileceği sadece Michigan var onda da %91 oy açıldı yani Michigan ya da bir başka salıncak eyaleti alması lazım yoksa önceki seçimde de hillary daha çok oy aldı zaten
senatoda kıl payı hakim olacak Trump kongredeyse rahat yani ara seçimlerin de intikamını aldı bu da demek oluyor Ki meczupun biri sırf siyah diye şımarıklık yapıp jeffersonun adamsın wadhingtonun franklinin heykellerini yerlerde süründürmeyeceksin adamın aklını alırlar böyle üstat
Nerede yazmışım getir koy önüme. Ama bidenin kazandigi kesinlessin bu konuda yazdigin sıçmıkları getirip onune koyacagim. Bir müddet ortadan kaybolursun gerci. Hadi gule gule.Dün yazıyordunuz 8 puan 10 puan biden alıyor diye hadi kendine iyi bak
Hep senin yüzünden, veriyorsun gazı sonra kral sanıyor kendisni.