- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Düzeldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyuru:
Tecrubeli uyelikten Aslan uyelige terfi ettigimi buyuk bir kivancla siz değerli forum uyeleriyle paylasmak isterim.
Saygilarimla,
Duyuru:
Tecrubeli uyelikten Aslan uyelige terfi ettigimi buyuk bir kivancla siz değerli forum uyeleriyle paylasmak isterim.
Saygilarimla,
Sen aslan olama diye kuralları değiştirdiler reis.Neeee? Aslan uye olamadik mi hala? Bir aydir ugrasiyorum terfi edebilmek icin. Nobetci yonetici yok mu?
selam almancı qardaşlarım başlıgımız yok mu ya bizim
Forumdaki Almancı Sorunu
Degerli rdaslar, bir takim yogun sikayetlere muttali olmaya binaen bir hususat-i muhimmeyi idrakiniza tevdi etmek zaruri hale gelmistir.. takdir edersiniz ki, forumdaki almanci zevatin (hollandacilar vb mustesna), gerek seviyesizlikleri, gerek gorgusuzlukleri, her donemde oldugu gibi, temamizi...www.gscimbom.com
Onursal uye refik hoca mi acaba ?
yüksek ihtimalle dediğin şekildedir diye düşünüyorum.
kubatımBabalar, ayfonda yutup reklamlarını engelleyen bir proğram mevcut mu?
Tam bir video izleyecem kaşarlar sizi kim takip etmeyi bıraktı diye çıkıyorlar YAPRAK gibi..
Premium üyelik de almıyorum inat ettim.Bildiğiniz uygulama varsa, paylaşırsanız şayet müteşekkir olurum
Babalar, ayfonda yutup reklamlarını engelleyen bir proğram mevcut mu?
Tam bir video izleyecem kaşarlar sizi kim takip etmeyi bıraktı diye çıkıyorlar YAPRAK gibi..
Premium üyelik de almıyorum inat ettim.Bildiğiniz uygulama varsa, paylaşırsanız şayet müteşekkir olurum