Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Ben mahkemelerde tercümanlık yapıyordum. Sığınma başvurusu yapan bir Türk’ün davasında da tercüman oldum. Sözlerinden FETÖ’cü olduğunu düşündüğüm birisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye’ye suçlamalar yöneltiyordu. Ben de ‘Yalan söyleme utanmıyorsun da’ diyerek yüzüne tükürdüm. Bu biraz sorun oldu.

:asd: :asd:
D57DA125-F803-4CEA-93A1-81D540524A4F.jpeg

Baba ecdadını öttüreyim diyor içinden

Avatarları uçurulan azalar forumdan da uçurulacak gibi bir dedikodu kulislerde dönmeye başladı.​
Hayırlısı... :crushed:

Yerinde bir tespit.

İnanmayan biri için gerçekten doğru bir tespit onlarca açık nokta bulabilir kendince.. yine iş aynı kısır döngüye geliyor bir yerden sonra koşulsuz şartsız imana bağlanıyor.. ayeti yorumlarken hadis kullanıyorsun Müslüman olup da hadisleri inkar edenler varken inanmayan birine bunu nasıl izah edeceksin ki
Çok tuhaf inançsız birilerinin birden değişmesi veya farklı din mensubunun İslamiyeti secmesi ..Kendimce Allah'ın hidayeti olarak değerlendiriyorum ama akla mantığa uygun açıklayacak bilgiye sahip değilim.. Defalarca bu tarz tartışmalara girmiş biriyim 2-3 yıldır uzak durmaya çalışıyorum tam manasiyla İslam'a hakim olmayan birinin açıklama yapması da çok yanlış ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt