Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yıl için temennileri nereye yazıyoruz? Ben buradan kick-off yapayim bari.

Umarim yeni yıl herkesin vurdurdugu bir yıl olarak anılır ve bu corona illetinden en kısa zamanda kurtuluruz

akıl tutulması yaşadım

Değerli dostlarım, ayın onbeşinde gözlerimi lazerlemek icin bir haftaliğına İstanbula seyyahat edecegim. Şu an Türkiye nin durumu nedir? Korona yüzünden heryer kapalı mı? Dikkat edilmesi gereken prosedürler varmı? Biraz bilgilendirirseniz cok makbule gecer

Değerli dostlarım, ayın onbeşinde gözlerimi lazerlemek icin bir haftaliğına İstanbula seyyahat edecegim. Şu an Türkiye nin durumu nedir? Korona yüzünden heryer kapalı mı? Dikkat edilmesi gereken prosedürler varmı? Biraz bilgilendirirseniz cok makbule gecer
Üstat koronanın yalan olduğuna dair bilimsel kanıtlar arttı mı?

Her yer açık, gelmeden test olacaksın sadece

Bir de restaurantta oturup yemek yiyemezsin, paket servise izin veriliyor sadece.

Üstat koronanın yalan olduğuna dair bilimsel kanıtlar arttı mı?

Her yer açık, gelmeden test olacaksın sadece

Bir de restaurantta oturup yemek yiyemezsin, paket servise izin veriliyor sadece.

admirim o konulara hic girmesek, alman kaynaklı istatistik ve tesbitleri sergilesem yinede inanmicaksın belli.

eyv sagolasın, test olayını biliyorum. Kadıköyde kalacagım, tavsiye edebilecegin birşey veya önerilerin varmı?

edit: bu arada senin ve bütün camiamizin yeni yılını kutlarım

admirim o konulara hic girmesek, alman kaynaklı istatistik ve tesbitleri sergilesem yinede inanmicaksın belli.

eyv sagolasın, test olayını biliyorum. Kadıköyde kalacagım, tavsiye edebilecegin birşey veya önerilerin varmı?

edit: bu arada senin ve bütün camiamizin yeni yılını kutlarım
Eyv üstat sağolasın sana da mutlu yıllar dilerim.

O bölgedeki iyi otellerden birini seçebilirsin, bostancıdaki green park falan olabilir.

Başka ne yönde ne tavsiye istiyorsun? Zaman geçirmek, gezmek açısından falan mı?

Mekanlarda oturmak yasak olsa da şehir içi kalabalığı hala çok fazla ve bayıyor. Maskeyle gezmek de zorunlu olduğundan daha bayıcı olabilir.

Eyv üstat sağolasın sana da mutlu yıllar dilerim.

O bölgedeki iyi otellerden birini seçebilirsin, bostancıdaki green park falan olabilir.

Başka ne yönde ne tavsiye istiyorsun? Zaman geçirmek, gezmek açısından falan mı?

Mekanlarda oturmak yasak olsa da şehir içi kalabalığı hala çok fazla ve bayıyor. Maskeyle gezmek de zorunlu olduğundan daha bayıcı olabilir.

Ameliyattan önce üc gün biraz gezme imkanim var, sonrası zaten otelden cıkamam herhalde. Tavsiye derken İstanbula gelmişken kesinlikle görülmesi gereken yerler anlamında dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt