Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaslar demin haber geldi, bugun itibari ile 10 yillik uyuymissim :D
Diger hesapla bi 15 olmustur herhalde. Zaman ne cabuk geciyor bee...

Neyse bu 10 yil icinde tartistik, gulustuk, hep beraber uzulduk...

Nice 10. yillara insaAllah

Tebrikler R'daş. Yalnız profilini incelediğimde katılım 12 ocak 2011 diyor hesaplarıma göre 10. Yıl için 2 gün daha var, hafif alkolde var galiba, muhtemelen keramettin amir konuya kilitte vurur ama tebrikler, bu saatte admin uyuyordur zaten. :ayyas: En büyük Cimbom

Sen öyle yazınca bende bi bakim ne zmn üye olmuşum diye dedim 14 şubat 2009 da katılmışım ilginc tam sevgililer gününde 🙂

Tapatalk sorunu ne zaman cozulecek? Bi turlu giremiyorum..

İyi Aile Babası'na hiç baktın mı ? İlk 3 bölüm süperdi, reyting için ismini Babam Çok değişti yapıp senaryoyu da değiştirip içine etmişler. Son bölüm saçma sapandı. :mad:
Ben Arıza dışında diğer dizilere fazla bakmıyorum abi.Ara sıra yemek yerken tekrarını gösteren diğer dizilere göz atıyorum.Bu diziye denk gelmedim..

Ben Arıza dışında diğer dizilere fazla bakmıyorum abi.Ara sıra yemek yerken tekrarını gösteren diğer dizilere göz atıyorum.Bu diziye denk gelmedim..

Uzun zamandır yeni sitcom gelmiyordu (15 defa başlayıp biten ve saçmalığın dibine vuran Çocuklar Duymasın'ı saymazsak) bu dizi çok iyi bir kadroyla geldi ve bölümleri de çok iyiydi. Ama Perşembe gibi zor bir güne koymaları hataydı. Gününü değiştirmek yerine şimdi içine etmeyi tercih ettiler.

Uzun zamandır yeni sitcom gelmiyordu (15 defa başlayıp biten ve saçmalığın dibine vuran Çocuklar Duymasın'ı saymazsak) bu dizi çok iyi bir kadroyla geldi ve bölümleri de çok iyiydi. Ama Perşembe gibi zor bir güne koymaları hataydı. Gününü değiştirmek yerine şimdi içine etmeyi tercih ettiler.
Son 5-6 yıldır iyi dizi az çıkar oldu abi..

Son 5-6 yıldır iyi dizi az çıkar oldu abi..

Evet konusu farklı olan dizilerde güzel oluyor.

Benimde uzun yıllardır sabit izlediğim 2 dizi var oda Arka Sokakalar ve EDHO ama onları bile uzun süreleri ve gereksiz sahneleri yüzünden artık internetten izliyorum. Geçen yıllarda bir Avlu güzeldi onda da çok iyi bir kadro farklı ve konu ve muhteşem oyuncu performansları vardı. Ama onu bile süresinden dolayı internetten izliyordum.

Ben pek bakmasamda bizimkiler Mucize Doktor'u izliyor bence güzel dizi. Bu sene çıkan dizilerden mesela Sadakatsiz'de iyi ama Menajerimi Ara yine iyi oyuncuları ve farklı konusu ile şu an favorim ve bizimkilerde izliyor yani oturup hep birlikte TV'den izlediğimiz tek dizi.

Ben dediğin gibi 5-6 yıldır tek tük (Avlu gibi) bir şeyler dışında bir şey çıkmadığı için ümidi kesmişken bu sene bir kıpırdanma var ama İyi Aile Babası'nın 3 bölüm sonra sapıtması iyi olmadı.

Evet konusu farklı olan dizilerde güzel oluyor.

Benimde uzun yıllardır sabit izlediğim 2 dizi var oda Arka Sokakalar ve EDHO ama onları bile uzun süreleri ve gereksiz sahneleri yüzünden artık internetten izliyorum. Geçen yıllarda bir Avlu güzeldi onda da çok iyi bir kadro farklı ve konu ve muhteşem oyuncu performansları vardı. Ama onu bile süresinden dolayı internetten izliyordum.

Ben pek bakmasamda bizimkiler Mucize Doktor'u izliyor bence güzel dizi. Bu sene çıkan dizilerden mesela Sadakatsiz'de iyi ama Menajerimi Ara yine iyi oyuncuları ve farklı konusu ile şu an favorim ve bizimkilerde izliyor yani oturup hep birlikte TV'den izlediğimiz tek dizi.

Ben dediğin gibi 5-6 yıldır tek tük (Avlu gibi) bir şeyler dışında bir şey çıkmadığı için ümidi kesmişken bu sene bir kıpırdanma var ama İyi Aile Babası'nın 3 bölüm sonra sapıtması iyi olmadı.
Sadakatsiz'e denk geldim iyi dizi de abi baştan izlemek gerekli.Bi sahnesi kaçınca diğer sahnelerin anlamı olmuyo.Diğer diziyi de Doktor dizisi olduğundan izlemiyom.Hastane olaylarını izlerken sıkılıyorum.Şu an bi Arıza var izlediğim öncesinde İçerde vardı.Daha sonra Çukur'un ilk sezonunun çoğunu izledim.2.sezon da saçmaladılar..

VATİKAN-PAPA BÜYÜK KARIŞTI DİYORLAR

papayı gözaltına almışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt