- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Tek kıstır. Hoşlandığın kızdan külotlu çorap iste, geçir kafana ansızın bir ninja gibi çat çut dal adamaPatron 190 aynı boydayız gerçi ama abisi de var aynı şekilde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek kıstır. Hoşlandığın kızdan külotlu çorap iste, geçir kafana ansızın bir ninja gibi çat çut dal adamaPatron 190 aynı boydayız gerçi ama abisi de var aynı şekilde
ne kadar dingil bir insansın sen.Tek kıstır. Hoşlandığın kızdan külotlu çorap iste, geçir kafana ansızın bir ninja gibi çat çut dal adama
Lan mis gibi taktik veriyoz sana kızın gönlünü kazanırsın hem der ki ne kadarda yiğid bir insanmışne kadar dingil bir insansın sen.
dönmedi lan. sinirim bozuldu
sen kimi ariyorsun yav kizi midönmedi lan. sinirim bozuldu
@berkekrbckçok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun
instagramı var mı
yenge seni niye tutuyor lan?Lan mis gibi taktik veriyoz sana kızın gönlünü kazanırsın hem der ki ne kadarda yiğid bir insanmış
karabacak soyadini alinca aklina hemen kulotlu corap geliyorne kadar dingil bir insansın sen.
Keyfin nasıl?Lan mis gibi taktik veriyoz sana kızın gönlünü kazanırsın hem der ki ne kadarda yiğid bir insanmış
patronu niye arayayım Barışsen kimi ariyorsun yav kizi mi
okadar samimisin
Pardon ben olayi cok yanlis anlamisimpatronu niye arayayım Barış![]()

Tam yıkık olmuş bu adam bi kendine getirtmek lazımbekleyelim.
@Melih Sönmez kankam ilgileniyor kavruk tenliler ilebu da benim
@erden_sukru
patron bütün planlarımın içine etti lanTam yıkık olmuş bu adam bi kendine getirtmek lazım
Sence bana benziyo mu kör gözünün bağını
@Melih Sönmez kankam ilgileniyor kavruk tenliler ile
Haşin bir erkek olduğum içinyenge seni niye tutuyor lan?