Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Hayirdir kuşa mi benzettin
Eeeeee ne dediler? Su testisi su yolunda kırılır.
Bravo.Daima herzaman mutamadiyen GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir kuşa mi benzettin
Bravo.Daima herzaman mutamadiyen GALATASARAY
içim titredi lan. Yenge sadist herhalde.Saç maşasını sıcakken kıçıma dokundurmuşluğu var. Yakında o da olur herhalde
Haketmiştimiçim titredi lan. Yenge sadist herhalde.
Olum gayet modern çekici ve haşin bir erkekim ben

Saç maşasını sıcakken kıçıma dokundurmuşluğu var. Yakında o da olur herhalde
ondan zerre şüphem yok. Yenge sadist duygular ile bile yapsaHaketmiştim
Ne fesat adamsın sammyKardesim ayip degil mi ozelini buraya aciyorsun. Abv
Millet ne cesit fantaziler yasiyor biz ot gibiyiz. Virüs cok etkiledi hayatimi. Cinlilere hergun sövüyorum. Ortam gitti bunlarin yuzundeniçim titredi lan. Yenge sadist herhalde.
Virüs öncesi yatırım yaptı @Berke KarabacakMillet ne cesit fantaziler yasiyor biz ot gibiyiz. Virüs cok etkiledi hayatimi. Cinlilere hergun sövüyorum. Ortam gitti bunlarin yuzunden![]()
İzmirdeysen kaçak kafemize beklerim reisMillet ne cesit fantaziler yasiyor biz ot gibiyiz. Virüs cok etkiledi hayatimi. Cinlilere hergun sövüyorum. Ortam gitti bunlarin yuzunden![]()
Millet ne cesit fantaziler yasiyor biz ot gibiyiz. Virüs cok etkiledi hayatimi. Cinlilere hergun sövüyorum. Ortam gitti bunlarin yuzunden![]()

İkimiz de Cimbom oldboys olarak bu gibi normal cimbomlulardan 100 tane tokatlarız diye düşünüyorumBERKE bir, ben bir. Hepiniz bir, biz bir.![]()
sen çavuş tokatlarsın anca sıırİkimiz de Cimbom oldboys olarak bu gibi normal cimbomlulardan 100 tane tokatlarız diye düşünüyorum
Suca iştirak ha. Insallah birgun olurİzmirdeysen kaçak kafemize beklerim reis
Her gün onlaynız
sen çavuş tokatlarsın anca sıır
Gacının başka hoşlaştığı varmış demek kudur![]()
Hala yazmadı demek yalanmış
Emraha ogret nasil kiz tavlanir. ona hayati ögretGacının başka hoşlaştığı varmış demek kudur