Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.555
- 101.753
- 5.238
mümkün bakalım nolacak derbi saatine kadar vakit veriyorum; dönerse benimdir, dönmezse kasıma kadar yolu varGacının başka hoşlaştığı varmış demek kudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mümkün bakalım nolacak derbi saatine kadar vakit veriyorum; dönerse benimdir, dönmezse kasıma kadar yolu varGacının başka hoşlaştığı varmış demek kudur
Unuttum nasıl olduğunu evleniyom seneyeEmraha ogret nasil kiz tavlanir. ona hayati ögret
5 yıldır aynı hatun ile olan adam mı öğretecek?Emraha ogret nasil kiz tavlanir. ona hayati ögret
Wp ye giriş yapıyor mu? Olum manitası var mı filan öğrendin inşallahmümkün bakalım nolacak derbi saatine kadar vakit veriyorum; dönerse benimdir, dönmezse kasıma kadar yolu var
valla mı lan? düğünde geleyim takayım sanaUnuttum nasıl olduğunu evleniyom seneye
La bi git ne evlenmesi düşman başınavalla mı lan? düğünde geleyim takayım sana
hayatta uğraşmam var mı yok mu uğraşmak ileWp ye giriş yapıyor mu? Olum manitası var mı filan öğrendin inşallah
He yanlışlıkla biri benim kız arkadaşıma yazacak patavatsızca ebesine atlarım ki atladım birinin okuldahayatta uğraşmam var mı yok mu uğraşmak ile
taktiğim bam bam bam
5 yildir ne la bu. sanki master yapiyor.5 yıldır aynı hatun ile olan adam mı öğretecek?
patavatsızca yazmam dingil.He yanlışlıkla biri benim kız arkadaşıma yazacak patavatsızca ebesine atlarım ki atladım birinin okulda
Öğrenseydin ilk bi sığır herif
mal işte5 yildir ne la bu. sanki master yapiyor.
Birde seneye istersen 10 seneyi doldurunca evlenUnuttum nasıl olduğunu evleniyom seneye
Okpatavatsızca yazmam dingil.
seninle kaçak et keselim ama izmirde
Ekmeğimizin peşindeyiz her daim daha paslanmadık evelallahseninle kaçak et keselim ama izmirde
en güzel ekmek nerede oluyor İzmir'deEkmeğimizin peşindeyiz her daim daha paslanmadık evelallah
Sananeen güzel ekmek nerede oluyor İzmir'de
demek öyleSanane
Adam sana gelince sicak guzel ekmek alacak iste anlaSanane